Yogabyxor Extra Wide Thyme - Mandala

650 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Mysiga ekologiska byxor med vida ben. Raka, lösa byxben med ett snyggt fall. I trendig och fantastiskt vacker vintage grön/ ljusare militärgrön nyans. En ljuvlig färg som passar till det mesta!  Tyget är väldigt mjukt, skönt och andas bra. Matcha som på sista bilden med koftan Easy Wrap Grey eller Ruffe Side Top. Obs! De första bilderna gör färgen mest rättvisa. 

Byxorna har 2st praktiska sidofickor och ett elastiskt band i midjan. Perfekta för meditation, en mysig hemmakväll eller varför inte till vardags? 

  • Färg: Thyme (ljusare militärgrön)
  • Material: 50% Modal, 50% eko-bomull
  • Mjukt, lätt material som andas
  • Miljövänliga material
  • Tvättråd: Tvätta i 30 °C, fintvätt

Fair Fashion

Tyg: Denna produkten är till 50% tillverkad av Lyocell (Tencel®) från företaget Lenzing. Lyocell är en regenererad fiber, dvs. den är tillverkad av naturlig cellulosa. Cellulosen kommer från förnybart eukalyptusträ från hållbart skogsbruk. I en patenterad process löses cellulosan från eukalyptusträet och bearbetas till Lyocell-fibrer. Under produktionen reduceras användningen av energi och råvaror till ett minimum, vilket gör det särskilt miljövänligt. 

Produktion: I samarbetet med producenterna lägger Mandala stor vikt vid: GOTS-certifierade produktionsanläggningar, långsiktiga partnerskap, rättvisa löner och social trygghet för textilarbetarna. De utför uppskattande, regelbundna besök på plats för att kontrollera att standarder följs.