GÅVA! 7 kristaller idag!*

Blus Alexandra Rosso - Maison Hotel

1 599 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med bohemiska blusen Alexandra i vitt och rött.

Känn dig avslappnad och fri i denna galet coola och ursnygga blus med grymma detaljer. Luftig blus som sticker ut med sina bohemiska detaljer som krinklat bomullstyg och röda broderier med pyttesmå paljetter mässingsfärg.  Knappar längs hela framsidan så du kan öppna den helt. Ärmarna är vida och har lika fantastiska detaljer som resten av blusen. Ryggen är något rynkad och även här finns fler detaljer som gör blusen unik. Missa inte chansen till denna blus som för tankarna tillbaka till 70-talet.

  • Färg: Vit med röda broderier och små paljetter i mässingsfärg.
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig och skir, avslappnad passform
  • Storlek: Normal/större i storlek. Soul Factory testar: Känns normal till större i storleken. Lagom längd i ärm. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Mått large: Vidd 75cm (rakt över) | Nacke till nederkant 70cm | ärmlängd 52cm | omkrets ärm 52cm 
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Modellen är 1,84cm och bär stl. S


Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;