Spirituell julshop!

Stenhalsband Awaken - Blush & Promise

825 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Förälska dig i detta handgjorda Awaken kristallhalsband från Blush & Promise där varje sten är speciellt utvald för att skapa ett smycke för både kropp och själ. Detta unika halsband består av ljuvlig agat i pudriga toner och solsten med värmande rosiga färg . Halsbandet har ett droppformat hänge med magiskt mönster och matt finish som förstärker den drömlika känslan på detta must have halsband 

Halsbandet Awaken är en helt unik design som är handgjort av Sussi Norberg. 

"Agat är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Agat kan bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja.  är kopplad till tur och lycka. Det rensar, renar och aktiverar alla chakran. Solstenen ökar intuitionen och gör att det riktiga och sanna "jaget" lyser igenom. Den lindrar stress och ökar vitaliteten, uppmuntrar oberoende och originalitet" Sussi.

Njut av det vackra halsbandet som ett fint smycke och känn in alla gottgörande energier som du bär med dig. 

  • Halsband: Awaken
  • Kristaller: Solsten och facetterad agat, 5mm
  • Hänge & Detaljer i 24k  förgylld mässing, Droppe 20x10mm
  • Längd: ca 61cm

Energi:

Agat kristall
Agat är en grundande sten som stärker vår självrespekt och självkänsla. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Agat kan bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja.  är kopplad till tur och lycka. Det rensar, renar och aktiverar alla chakran.

Solsten kristall
Solstenen ökar intuitionen och gör att det riktiga och sanna "jaget" lyser igenom. Den lindrar stress och ökar vitaliteten, uppmuntrar oberoende och originalitet.