Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Halsband Ancient wisdom necklace - Ananda Soul

1 899 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Smycken från Ananada Soul är ren kärlek i en liten ask. Här i form av ett otroligt vackert månhalsband "Ancient wisdom"

Oavsett var vi är i världen ser vi alla på samma måne. Månen håller den universella mormoderns energi - klok och skyddande. Hon för oss invånare på denna planet närmare varandra. Hon sammanväver många världars hemligheter, eftersom hon en gång vittnade om dem alla. Inuti hennes ljus bor livets mysterium och flöde. Det är hennes uråldriga visdom som håller hela livet i en helig, delikat balans.   

  • 22k förgyllt sterling silver 925
  • Längd: justerbar för att passa alla: 36 cm / 40,5 cm / 45 cm / 49 cm 
  • Hängets mått: 1,24 x 0,66 cm 
  • Stenar: Regnbågsmånsten
  • Certifierade återvunna ädla metaller och hållbart framställda stenar
  • Varje smycke har välsignats i en balinesisk ceremoni.


Anandas grundfilosofi är att leva på ett vis så att världen hela tiden blir lite bättre. Det genomsyrar hela deras produktion, materialval, arbetsförhållande, design och kommunikation ut till alla medmänniskor.
Ditt Ananda smycke  är med och gör skillnad på följande vis:

  • Hjälper till att stödja en balinesisk familj i nöd via projektet ”Adopt a family”
  • Är tillverkad av hållbara och återvunna material
  • Ger jobb till mödrar med barn som lever på gatan i Bali
  • Bär på kraftfulla helande vibrationer

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Om smycket: 

Ananada Soul´s  Ancient Wisdom-halsband är en dedikation och symbol för tillbedjan av vår måne. För det är hon som vet och ser, även när himlen är mörk. Hon är den som styr våra djupaste känslor, vattnet, havets tidvatten. Hon håller hela livet i helig, klok balans. För många forntida kulturer genom vår historia har månen representerat en symbol för dyrkan och hängivenhet – forntida visdom som är större än livet, större än mänskligheten.

Detta lekfulla halsband bär energin från Månstenen, en visdomssten som hjälper till med inre tillväxt, stärker intuitionen och stabiliserar våra känslor.