Yogandha Oils

Yogandhas Yogaoljor och Kroppsoljor är 100% naturliga och veganska. Inga syntetiska dofter eller färger och helt fria från sulfatet, parabener, phtalater och giftiga konserveringsmedel. Kroppsoljorna är en utmärkt källa för återfuktning åt huden, men kan också användas vid yoga eller annan träning. 

Askarna som produkterna kommer i är gjorda av helt återvunna fibrer och produceras i fabriker som inte bidrar till koldioxidutsläpp. Med andra ord kan Yogandhas produkter användas av alla – med gott samvete!


Yogandha - Eteriska Oljor

Yogandha brinner för autentiskt hälsosamma vanor som motiveras med goda skäl och passar in i individens liv. Företagets kroppsoljor är en utmärkt källa för återfuktning åt huden, men kan också användas vid yoga eller annan träning – allt för att vidare bidra till och öka de fördelar som finns med fysisk aktivitet. 

Bakom företaget står två kvinnor – Sinead Duffy och Mayca Fernandez – som gick samman genom att förena den ena kvinnans kärlek för yoga med den andras kunskaper om naturliga kurer och oljor för likväl det inre som det yttre välmåendet. Sinead gjorde vid ett tillfälle upptäckten att eteriska oljor kunde ha en betydande effekt på yogans fysiologi likväl som yogins sinne. Hon började därefter tillverka helt egna produkter, som hon sålde till sina elever efter att de visat ett stort intresse för hennes kunskaper och produkter, men inte hade tid eller energi att göra egna. Därigenom föddes också företaget Yogandha.

Kvinnorna delar en stark tro på karma och dess betydelse för oss, vilket är den underliggande faktorn bakom alla beslut som fattas på företaget. Samtliga produkter har etiskt försvarbart ursprung, och 5% av vinsten går direkt till organisationen Women for Women International. Företaget tar också aktivt avstånd från alla former av djurförsök.

Yogandha – Bättre För Människan och Världen 

Samtliga av Yogandhas produkter är 100% naturliga och veganska. Inga syntetiska dofter eller färger används i dem, och de är även fria från sulfatet, parabener, phtalater och giftiga konserveringsmedel. Askarna som produkterna kommer i är gjorda av helt återvunna fibrer och produceras i fabriker som inte bidrar till koldioxidutsläpp. Bläck och andra tryck är skapade med växtbaserade eller metalliska ämnen. Askarna kan komposteras. Med andra ord kan Yogandhas produkter användas av alla – med gott samvete!