Skarf Woodstock Travel ''Lavender'' - Mahli the Label

655 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

En vacker bohemisk skarf från Mahli the Label som kommer att resa med dig överallt. Skarfen kan användas som en dekorativ accessoar i håret eller svep den runt kroppen som en sarong eller klänning. Eller varför inte använda den som ett snygg sängöverkast och använda den som en snygg inredningsdetalj i hemmet. Bär den till våra matchande plagg eller ett par jeans, snygga stövlar, hat och guldiga accessoarer! Bredd 140 cm och längd 192 cm. 

Bohemiskt, blommönster med djärva färger och uttryck - inspirerade av resor, romantik och frihet. Otroligt vacker silhuett som tar fram gudinnan i dig. 

  • Färg: Lavender (orange/brun botten med blommor i beiga, vita och brunröda toner)
  • Material: 100% Rayon
  • Bredd: 140cm
  • Längd: 192cm 

Färgade för hand, manuellt tryckt och etiskt handgjord med kärlek på Bali av små familjeägda tillverkare.  Tillverkad av 100% Rayon, ett supermjukt och luftigt material. 

Mahli The Label skapades av Bec och hennes dotter Mahli, varav det vackra namnet kommer ifrån, är inspirationen bakom dessa bohemiskt vackra kollektioner. Bec's vision har varit att skapa en rad plagg som med sina feminina siluetter får kvinnor i alla storlekar att känna sig vackra och självsäkra i.