Klänning Zeppelin ''Lavender'' - Mahli the Label

1 799 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Denna bohemisk långklänning från Mahli the Label är sannerligen boho-klänningen of your dreams. Bohemiskt, blommönster med djärva färger och uttryck - inspirerade av resor, romantik och frihet. Fritt böljande tyger och klassiska silhuetter som tar fram gudinnan i dig. Med sin härliga vintage-style silhuett och med ärmlängd som slutar strax ovanför armbågen. Längs armsluttningen sitter vackra böljande volanger som ger en snygg detalj. En vackert böljande klänning med lite lösare passform längs ärmarna och åtsittande elastiskt midjeband. 

Långklänningen har en feminin look med smickrande detaljer. Lite djupare V-ringning framtill med snörning med tofs. Färgade för hand, manuellt tryckt och etiskt handgjord med kärlek på Bali av små familjeägda tillverkare. Tillverkad av 100% Rayon, ett supermjukt och luftigt material. 

  • Färg: Lavender (rosa botten med lila och vita blommor i skiftande nyanser)
  • Material: 100% Rayon
  • Passform: Luftig, avslappnad passform
  • Storlek: Oversize modell

Bär den med ett par snygga jeans under kyligare sommarkvällar eller dressa upp med snygga accessoarer och stövlar för att få en riktig festivalkänsla!

Mahli The Label skapades av Bec och hennes dotter Mahli, varav det vackra namnet kommer ifrån, är inspirationen bakom dessa bohemiskt vackra kollektioner. Bec's vision har varit att skapa en rad plagg som med sina feminina siluetter får kvinnor i alla storlekar att känna sig vackra och självsäkra i.