GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yoga Top Pretty in Pink - Yoga Democracy

645 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Pretty in Pink Yoga Top från Yoga Democracy är en supersnygg överdel som är en del av deras Botanica-kollektion som har mönster med djur och natur, inspirerat från den botaniska trädgården. Här i feminint ombre-rosa med vackra fjärilar, fåglar och exotiska blommor och blad. Den här sporttoppen har en riktigt läcker rygg och en hög halsringning som är perfekt när du står i olika utmanande yogapositioner.

Materialet håller in och formar kroppen så toppen ger ett perfekt stöd under yogapasset. Skönt tyg som känns som ett andra, silkeslent skinn mot huden. Tyget blir inte genomskinligt när det sträcks ut. Riktigt snyggt att ha tillsammans med matchande Yogaleggings Pretty in Pink

  • Material: 79% återvunnen PET / 21% LYCRA® XTRALIFE
  • Färg/mönster: Pretty in Pink
  • Passform: Hög halsringning
  • Miljövänlig, giftfri färgningsprocess
  • Fukttransporterande material
  • Klassad utmärkt för UPF-skydd (motsvarar UVB / UVA 40-50 +)
  • Tyget blir ej transparent vid utsträckning

Material: Yoga-toppen från Yoga Democracy är tillverkad av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material, vilket gör att den andas med kroppen och stöter bort svett och annan fukt samtidigt som passformen bevaras. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB 40-50+). 

Infärgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

Soul Factory är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om din häftiga yoga-top!