Wow! Massor av nyheter!

Yogashorts Joey Pretty in Pink - Yoga Democracy

550 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Pretty in Pink yogashorts i modellen Joey från Yoga Democracy är ett par läckra, lite kortare yogashorts. Dessa är feminint ombre-rosa med vackra fjärilar, fåglar och exotiska blommor och blad. 

Yogashortsen har hög midja, men kan också vikas ner till en låg midja utan att förlora sin passform. Materialet håller in och formar kroppen så shortsen ger ett underbart stöd under yogapasset. De är samtidigt väldigt sköna och känns nästan som ett andra, silkeslent skinn mot huden. 

  • Modell: Joey Short
  • Färg: Pretty in Pink
  • Material: 79% återvunnet material, 21% LYCRA® XTRALIFE (läs mer nedan)

Material: Yogashortsen från Yoga Democracy är tillverkade av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material (LYCRA® XTRALIFE), vilket gör att de andas med kroppen samtidigt som de stöter bort svett och annan fukt samtidigt som passformen bevaras. Materialet är ett exklusivt, Italiensk tyg tillverkat av återvunna plastflaskor. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB 40-50+). 

Infärgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

Storlek:
Yoga Democracys yogashorts tenderar att sitta väldigt tajt till en början på grund av den värmeprocess de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtsmitande när du först tar det på dig. Dom töjer sig dock efter 1-2 användningar. Så vill du ha tighta shorts som tar du din normala storlek.

Det är väldigt individuellt hur shortsen sitter och hur du vill att dom ska sitta. Men här är en riktlinje. Du kan även se mer i vår storleksguide här

36-38 = S
38-40 = M
40-42= L
42-44 = XL

Soul Factory är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsshorts!