GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogaleggings Divine Feminine - Yoga Democracy

1 099 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Divine Feminine yogaleggings från Yoga Democracy är ett par riktigt snygga yogatights med underbara blommönster (lotus och måne blandat med andra blommor) De här yogabyxorna har hög midja, men kan också vikas ner till en låg midja utan att förlora sin passform. En otroligt vacker och feminin legging.

Materialet håller in och formar kroppen så byxorna ger ett underbart stöd under yogapasset och passar perfekt för alla kroppstyper. De är samtidigt väldigt sköna och känns nästan som ett andra, silkeslent skinn mot huden. Tyget blir inte transparent vid utsträckning.

Se passformen:


  • Material: 79% återvunnen PET / 21% LYCRA® XTRALIFE
  • Färg/mönster: Divine Feminine
  • Passform: Hög midja, standardlängd på benen
  • Miljövänlig, giftfri färgningsprocess
  • Fukttransporterande material
  • Klassad utmärkt för UPF-skydd (motsvarar UVB / UVA 40-50 +)
  • Tyget blir ej transparent vid utsträckning

Material: Yogabyxorna från Yoga Democracy är tillverkade av ett högpresterande och högkvalitativt techno-material, vilket gör att de andas med kroppen och stöter bort svett och annan fukt samtidigt som passformen bevaras. Det har också lovordats för sitt UPF-skydd (motsvarande skydd från UVA/UVB 40-50+). 

Infärgningsprocessen är eko-vänlig och giftfri – vilket gör att de är snälla både mot hud och miljö – och färgerna varken bleknar eller blöder med tiden.

Storlek:
Yoga Democracys yogaleggings tenderar att sitta väldigt tajt till en början på grund av den värmeprocess de genomgår för att bevara färg och mönster. Det är alltså helt normalt att plagget är lite väl åtsmitande när du först tar det på dig. Dom töjer sig dock efter 1-2 användningar. Så vill du ha en tight byxa så tar du din normala storlek.

Det är väldigt individuellt hur byxorna sitter och hur du vill att dom ska sitta. Men här är en riktlinje. Du kan även se mer i vår storleksguide här

36-38 = S
38-40 = M
40-42= L
42-44 = XL

Soul Factory är den ensam återförsäljare i Sverige för Yoga Democracy, vilket vi är stolta över och gör att du som kund förmodligen blir ensam om dina häftiga yoga/träningsleggings!