Dagbok "The Universe Has Your Back" - Gabrielle Bernstein

175 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Dagboken The Universe Has Your Back av Gabrielle Bernstein är ett fantastiskt verktyg för dig som vill föra anteckningar över reflektioner, skriva dagbok eller tacksamhetsdagbok. 

Boken innehåller konstverk baserade på de vackra affirmationskorten The Universe Has Your Back. De vackra sidorna och de ljuvliga texterna (på engelska) som kommer på var och varannan inspirerar till en ny nivå av dagboksskrivande.

  • 109 sidor
  • Spiralbunden
  • Texter (på engelska) av Gabrielle Bernstein
  • Illustrerad av Michaela Ezra

Gabrielle Bernstein har inspirerat andliga sökare i över ett decennium, med hundratusentals människor över hela världen som följer hennes arbete. En av hennes viktigaste och återkommande läror är att livet alltid hjälper och stöder oss. Gabrielle tror att vi genom bön, förtroende och kärlek alltid kan vara säkra på att livet ger oss exakt det vi behöver. 

I sin bästsäljande bok The Universe Has Your Back lärde Gabrielle läsarna hur man släpper kontrollen, kopplar av i en känsla av säkerhet och frihet, hittar styrka när de är nere, stöd när de känner sig vilsna, finner säkerhet inför osäkerhet och glädje i vad som annars kan vara smärta.