Wow! Massor av nyheter!

Meditationskudde Halvmåne Black/Gold - The Spirit of OM

750 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Denna meditationskudde formad som en halvmåne med upplyftande  guldiga toner väntar bara på att följa med dig på din nästa meditation!

Meditationskuddens magiska mönster är handmålade och tryckt med ett unikt och miljövänligt digitalt tryck försett med mikrofin rosenkvarts som ger dig en förhöjd upplevelse.
Små små kristaller av rosenkvarts och ametist  är också insydda i bär bandet på sidan av kudden. Kristallerna hjälper dig att öppna ditt hjärta och öka ditt inre välbefinnande och energiflödet i kroppen.

Denna meditationskudde har ett vackert mönster tryckt på båda sidor. På ena sidan hittar du en mandala och på andra sidan livets blomma. Blomstermotivet stödjer din inre harmoni och främjar ditt inre välbefinnande - perfekt för alla meditationer. Ett vackert citat omsluter den fina mandala symbolen, "I am filled with love, peace & harmony - Ich bin erfullt von Liebe, Frieden & Harmonie"

 • Material: 100% bomull (oekotex standard 100)
 • Ytterfodral: Avtagbar och tvättbar
 • Fyllning: 100% ekologiskt skal från dinkelvete.
 • Färg: Svart med tryck i guldiga och grå toner
 • Motiv: Mandala
 • Text: I am filled with love, peace & harmony - Ich bin erfullt von Liebe, Frieden & Harmonie
 • Mått: 40 cm bred / ca. 10 cm hög
 • Kristall: mikrofin rosenkvarts i trycket.
  Miniatyr kristaller av rosenkvarts och ametist insytt i bärremmen
 • Tillverkad i Tyskland
 • Vegansk

Meditation - allt du behöver veta

Innan många vågar ta steget till att börja med meditation finns det en återkommande fråga som ofta dyker upp. Vad är egentligen meditation? Ska man i detta stressiga samhälle börja lägga ned tid på något som kan uppfattas som något abstrakt så vill man såklart helst veta vad det är man ger sig in på.

Kortfattat så är meditation en metod som går ut på att nå ett tillstånd av djup avslappning och ett stilla sinne. Meditation finns i många olika former och kan användas av flera olika anledningar. Den vanligaste formen av meditation går ut på att man helt avslappnat sitter stilla med slutna ögon och försöker koncentrera sig på antingen en inre tankeföreställning eller på att inte ha någon inre föreställning alls. Syftet med meditation blir då att stilla sina tankar som ofta automatiskt tar hjärnans fokus. Detta innebär då att meditation kräver en väldigt hög självdisciplin på sin uppmärksamhetsförmåga.
Läs mer här