Wow! Massor av nyheter!

Signs of the Divine Kit - Bok, rökelse, kristaller

340 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Signs of the Divine Kit är underbar för dig som vill öppnar upp alla dina spirituella sinnen och hitta magin i vardagen.

 Här får du en varm och härlig bok, "Andliga tecken & symboler, där du kan läsa om hur du utläser betydelsen av tecken i din vardag. Ett pocket kit med kristaller fulladdade med gottgörande energier och ljuvlig rökelse som fyller dig med ännu mer energi och positivitet.  

Vill du läsa mer 11:11 och om alla magiska tecken runt omkring oss? Klicka här


Kitet - Signs of the Divine innehåller: 

Mer om innehållet

Bok "Andliga Tecken & Symboler" - Sherrie Dillard

Andliga Tecken & Symboler är en varm, härlig bok skriven av Sherrie Dillard som är medium och medicinskt intuitiv vägledare. Boken visar dig hur du kan tillkalla och tolka andliga tecken och symboler med ett omfattande orakelsystem. Lär dig att omfamna vägledningen som andevärlden sänder dig dagligen och upptäck hur ditt liv förändras till det bättre.

Med hjälp av Sherrie Dillards Andliga tecken & symboler kommer du att utveckla din förmåga att känna igen, förstå och låta dig vägledas av tecknen i din omgivning. Läs om många olika metoder och övningar för att öka din medvetenhet samt tekniker som du kan anpassa efter dina egna behov för att till exempel förnimma föraningar. 

Upptäcka hur du kan få kontakt med nära och kära i andevärlden och vidga på så sätt din uppfattning om verkligheten. Oavsett var du är eller vad du gör, så erbjuder en kärleksfull och vis kraft sin vägledning och trygghet genom andliga budskap.

Rökelse Revitalize - Sagrada Madre

Sagrada Madre erbjuder handgjorda ekologisk rökelsepinnar. Rökelsepinnarna är av högsta kvalitet och aromaterapeutiska.

Revitalize rökelsestickor ger ny och uppiggande energi med Apelsin, Kamomill, Frankincense, Grapefrukt och Cederträ.

Starta veckan och fyll på med ny energi och positivitet. Rökelsestickor som på djupet renar utrymmen och personer från negativa energier.  Skapar inre balans och harmoni och öppnar upp för energierna att flöda mer fritt. Varje rökelsesticka är extra tjocka och brinner upp till hela 2 timmar. Kollektion består av fyra varianter med olika egenskaper och aktiva örter och

Användning & Ritualer:   Ny energi - Glädje & positivitet - Kraftkälla - Energirengöring

Crystal Pocket Kit Be You Bravely

Crystal Pocket Kit innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Amazonit, Lemurian spets & Rå svart turmalin. Ett underbart kit för att få kontakt med sin inre röst och våga följa sina drömmar. Dessa kristaller bjuder på healing och beskydd samtidigt som de hjälper dig att lyssna på din inneboende kraft och visdom. Ett kraftfullt kristall kit  när vi vil söker trygghet i oss själva och vill locka fram vår inneboende karisma

  • Innehåll: Amazonit, Rå svart turmalin, Lemurian spets
  • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
  • Vikt: ca 3-6g