STOR UTFÖRSÄLJNING!

Crystal Pocket Kit Be You Bravely

75 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Crystal Pocket Kit innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Amazonit, Lemurian spets & Rå svart turmalin. Ett underbart kit för att få kontakt med sin inre röst och våga följa sina drömmar. Dessa kristaller bjuder på healing och beskydd samtidigt som de hjälper dig att lyssna på din inneboende kraft och visdom. Ett kraftfullt kristall kit  när vi vil söker trygghet i oss själva och vill locka fram vår inneboende karisma.

  • Innehåll: Amazonit, Rå svart turmalin, Lemurian spets
  • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
  • Vikt: ca 3-6g

Amazonit

Amazonit ger dig lugn och harmoni. Den mildrar din oro och dina rädslor ger dig ett bra skydd mot andra människors negativa energier. 

En amazonit får dig att bli mer sann mot dig själv och stöttar dig även i kommunikationen med andra. Den hjälper dig också att våga följa dina drömmar, om du kan drömma det så kan du också uppnå det! 

Lemurian Spets 

Lemurian är en otroligt härlig, väldig spirituell kristall som är populär att använda som healingsten. Den står för att allt hänger samman och används ofta i olika läkande processer, fysiska och spirituella. Lemurian är perfekt att ha vid meditation, för att connecta med dig själv eller andra

Rå svart turmalin

Svart turmalin är perfekt som hjälp för att jorda oss och kan även balansera andra kristallers vibrationer. Sov med denna kristallen vid fötterna om du känner dig orolig och osäker. 

Den svarta turmalinen är verkligen en riktig energibeskyddare då den blockerar dig från andras negativa energier.


Kom ihåg: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.