Vilken yogamatta ska du välja? Följ vår enkla guide!

Super Attractor kit med Kristall - Gabrielle Bernstein

549 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Bli en riktig Super Attractor med detta tillbehörs-kit. Perfekt för dig som redan har boken Attraktionskraften och nu vill lägga till verktyg för att utveckla Attraktionskraften ännu ett steg. Innehåller en spiralbunden dagbok och affirmationskort i samma serie samt en ljuvlig Rosenkvarts.

Dagbok "Super Attractor"

Dagboken Super Attractor av Gabrielle Bernstein är ett fantastiskt verktyg för dig som vill utveckla ditt inre, dina tankar och bli en Super Attractor! Använd boken för att föra anteckningar över reflektioner, skriva dagbok eller tacksamhetsdagbok. 

De vackra sidorna och de ljuvliga texterna (på engelska) som kommer på var och varannan inspirerar till en ny nivå av dagboksskrivande. På flera ställen i dagboken finns Gabbys Guidance där Gabby ger små "uppdrag" och ger dig tänkvärda saker att fundera över och skriva om. Boken innehåller konstverk baserade på de vackra affirmationskorten Super Attractor.

 • 132 sidor
 • Spiralbunden
 • Texter (på engelska) av Gabrielle Bernstein
 • Illustrerad av Michaela Ezra

Genom att använda dagboken kommer du att fördjupa din anslutning till din inre andliga kraft (dina Super Attractor-förmågor), komma in i universums flöde och känna dig peppad att manifestera ett liv fyllt med mening, lycka och glädje. Gabbys inspirerande mantran kompletteras av Michaela Ezras akvarellillustrationer, vilket ger läsaren en visuell känsla för att öka sin manifestation.

Affirmationskort "Super Attractor"

Super Attractor är 52st helt ljuvliga affirmationskort från underbara Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort varje dag och inspireras till en daglig reflektion och en fantastisk personlig utveckling! 

Att vara en Super Attractor innebär att det du manifesterar och tror på, det får du tillbaka. Denna fantastiska kortlek hjälper dig att ansluta till och leva i linje med universum så att du kan komma in i ett flow av välbefinnande och utveckla dina egna Super Attractor krafter. Våga släppa in detta i ditt liv och se hur mirakel sker.

 • 52st underbart illustrerade kort
 • Text av Gabrielle Bernstein (text på engelska)
 • Illustrerade av Michaela Ezra
 • Storlek på korten ungefär 9 x 12,5 cm

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrat eller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.

Rosenkvarts

Rosenkvartsen hjälper dig att öppna ditt hjärta och ta in lycka i ditt liv. Den löser upp blockeringar och lär dig att släppa taget om saker som är utanför din kontroll. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv)

 • Namn: Rosenkvarts
 • Modell: Tumlad
 • Färg: Ljusrosa
 • Storlek: ca 20-30mm
 • Vikt: ca 10-20g

Kristaller och stenar i mindre storlek är perfekta att ha med sig i fickan eller väskan!

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Gabrielle Bernstein växte upp i New York och är utbildad skådespelerska. Hon levde länge ett kaotiskt liv präglat av droger och självdestruktivitet. Vändningen kom när hon fick hjälp att hitta och lita till sin inre kraft. Idag är hon författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Spirit Junkie, och har gjort internationell succé som spirituell coach och föredragshållare. Hon har kallats ”vår tids nya guru”, hyllas av Oprah Winfrey och av hundratusentals följare i tv och i sociala medier.