Vilken yogamatta ska du välja? Följ vår enkla guide!

Affirmationskort Super Attractor - Gabrielle Bernstein

269 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Super Attractor är 52st helt ljuvliga affirmationskort från underbara Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort varje dag och inspireras till en daglig reflektion och en fantastisk personlig utveckling! 

Att vara en Super Attractor innebär att det du manifesterar och tror på, det får du tillbaka. Denna fantastiska kortlek hjälper dig att ansluta till och leva i linje med universum så att du kan komma in i ett flow av välbefinnande och utveckla dina egna Super Attractor krafter. Våga släppa in detta i ditt liv och se hur mirakel sker.

Ny på affirmationskort? Läs mer i vår artikel HÄR

  • 52st underbart illustrerade kort
  • Text av Gabrielle Bernstein (text på engelska)
  • Illustrerade av Michaela Ezra
  • Storlek på korten ungefär 9 x 12,5 cm

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrateller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.