Stor utförsäljning!

Tinktur Happy Energy - Örtfabriken

349 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Örtfabrikens egen tinktur Happy Energy. - Denna tinktur är ett effektivt och smidigt sätt att få in örterna i din vardag, året om!

Upptäck kraften i de adaptogena örterna. Ett kosttillskott med Ashwagandha och Siberian Ginseng (Ryskrot), två adaptogena örter som hjälper oss att hantera yttre påverkan. Örterna stöttas upp med vitamin B6, som minskar trötthet och utmattning. På så sätt hjälper Happy Energy kroppen att finna inre balans och öka uthålligheten. 

Örtfabrikens örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i nära samarbete med deras odlare. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas.

  • Ryskrot/Siberian Ginseng 20ml
  • Ashwagandha 15ml
  • Vitamin B6 10ml
  • Nässla 5ml
  • Dosering:: 20 droppar max 3 gånger/dag
  • 50ml (räcker till ca 16 doser vid maxdosering. )

Hur ska du ta dina tinkturdroppar?

Droppa Örtfabrikens tinktur i ett glas vatten eller juice, eller ta dem direkt under tungan. Om du vill undvika den lilla mängden alkohol så kan du droppa tinkturen i en kopp kokhett vatten. Till exempel i ditt te. Då avdunstar alkoholen från tinkturen. Varför man använder alkohol i tinkturer? Tinkturer på alkohol får en mycket lång hållbarhet (flera år). 

Dosering: 20 droppar max 3  gånger/dag.

Mer om Tinkturer

Tinkturer är ett koncentrat av örter i flytande form. Det behövs en liten mängd droppar för att tillgodogöra sig örtens verksamma ämnen. Dropparna droppas direkt i munnen eller så tar man dem i ett glas vatten eller i en smoothie.

Det är en enkel och samtidigt komplex process att ta fram en tinktur. Det behövs endast två ingredienser; ört och lösningsvätska. Örterna förbereds och får sedan dra i lösningsvätskan i minst två veckor. Men gärna längre.

Val av lösningsvätska

Örtfabrikens tinkturer är baserade på alkohol då det blir en mer potent örtprodukt än vid valet av andra lösningsvätskor. Alkoholen i en dos tinktur är försvinnande liten. Den går att jämställa med graden alkohol i en mogen banan. 

Viktigt!
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Ersätter ej läkemedel. Rådfråga vid osäkerhet läkare. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Sagt om Örtfabrikens Happy Energy tinktur

Energikick! ⭐⭐⭐⭐⭐
Happy energy har fått mig som vanligtvis är mycket morgontrött att snabbt vakna till och komma igång med dagens uppgifter. Energin håller sedan i sig under hela dagen. Den fina flaskan och etiketten gör mig på gott humör! Jag har redan rekommenderat den till familj och vänner - Johanna Nylund

Mycket energi tillbaka! ⭐⭐⭐⭐⭐
Super krafter, hjälpte mig minnas. Mindre besvär och fått energi tillbaka - Jun

Jag är piggare nu! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag gillar flaskans storlek;) och etikettens färger och utseende gör mig glad. Smaken är fantastisk, jättegod:) Jag känner att orken och energin håller i sig längre. Tidigare var jag så trött när jag kom hem men det är inte lika tydligt längre. Kommer definitivt rekommendera denna till vänner och bekanta! - Anna