Wow! Massor av nyheter!

Tinktur Meditate Bliss - Örtfabriken

280 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Örtfabrikens Meditate är en tinktur på örter för att uppnå ett meditativt tillstånd. För andlighet och intuition. Ta denna tinktur för att öppna ditt sinne och kronchakrat. Använd denna tinktur när du vill sätta en intention, komma djupare i meditationen eller ge styrka åt din ceremoni

Meditate tillhör vår nya serie Blissful Tinctures. Basen är örterna Gotu Kola och Holy Basil. Örternas egenskaper accentueras av Kamomill och Ros. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Våra Blissful-tinkturer ska ge dig just en bliss. De ska lyfta dig och höja ditt medvetande. Vi har valt örter utifrån hur de används traditionellt, men också för att de förstärker varandra.

Huvudörterna i denna tinktur är Gotu Kola och Holy Basil, även kallad Helig basilika eller Tulsi. Örterna har använts i alla tider vid ceremonier, speciellt inom hinduismen och i Ayurvedan. Gotu Kola (Centella asiatica) har kallats den mest spirituella av örterna och Holy Basil/Tulsi (Ocimum Sanctum) är örten för meditation nummer ett. Örtfabriken har valt Ros för att den får ditt hjärta att blomma och Kamomill för att du behöver något som stillar dig och dämpar.

Örtfabrikens örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i nära samarbete med våra odlare. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas.

  • Helig basilika / Tulsi 10ml
  • Gotu Kola 10ml
  • Kamomill 5ml
  • Ros 5ml.
  • Etanol 25-45%
  • Dosering: 10 - 20 droppar max 3 ggr vid behov.
  • 30ml (räcker till ca 20 - 30 doser)

Hur ska du ta dina Bliss tinkturdroppar?

Örtfabrikens tinkturer är framtagna utifrån egna recept baserade på hur örterna har använts traditionellt. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Dosering: 10 - 20 droppar max 3 ggr vid behov.

Mer om Tinkturer

Tinkturer är ett koncentrat av örter i flytande form. Det behövs en liten mängd droppar för att tillgodogöra sig örtens verksamma ämnen. Dropparna droppas direkt i munnen eller så tar man dem i ett glas vatten eller i en smoothie.

Det är en enkel och samtidigt komplex process att ta fram en tinktur. Det behövs endast två ingredienser; ört och lösningsvätska. Örterna förbereds och får sedan dra i lösningsvätskan i minst två veckor. Men gärna längre.

Val av lösningsvätska

Örtfabrikens tinkturer är baserade på alkohol då det blir en mer potent örtprodukt än vid valet av andra lösningsvätskor. Alkoholen i en dos tinktur är försvinnande liten. Den går att jämställa med graden alkohol i en mogen banan. 

Tinktur Love & Joy en del av Blissful Familjen

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Örtfabrikens Blissful-tinkturer ger dig just en bliss och är för dig som vill upptäcka nya dimensioner. Använd örterna för din personliga och spirituella utveckling.

I serien Blissful Tinctures finns tinkturen Meditate för att förstärka din meditation. Love & Joy innehåller örter för att öppna ditt hjärta. Och Rooted Life för dig som vill grunda dig och stärka ditt självförtroende. Du använder tinkturerna vid meditation, ceremonier och ritualer.

Örtfabrikens tinkturer är framtagna utifrån egna recept baserade på hur örterna har använts traditionellt. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Låt örterna träda in i ditt liv. Ge plats för dem så kommer du få tillträde till deras värld.

Viktigt!
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Ersätter ej läkemedel. Rådfråga vid osäkerhet läkare. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.

Sagt om Örtfabrikens Meditate tinktur

Meditate tinktur ⭐⭐⭐⭐⭐
Meditate hjälper mig just att komma in i en mer meditativ sinnesstämning. Doftar ljuvligt. Jag använder tinkturen vid meditation och när håller yogaklass. Är mycket förtjust i tulsi, helig basilika. Tack örtfabriken 🙏 - Hanna