GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Love Actually kit - bok, olja & rökelser

995 kr

895 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Varför inte överraska någon som behöver mer lust kärlek och glädje i sitt liv med ett Love Actually Kit. Vem älskar inte kombinationen kärlek och mat.
För att använda alla sinnen kombinerar vi denna härliga bok med en eterisk olja "Naked Love" och rökelsen "Bubble Shell". 

Time for magic to happen 

Mer om innehållet

Bok "Mat, sex & kärlek" - Carin Adlén och Magnus Svensson

"Mat, sex & kärlek - En annorlunda kokbok för en lyckad dejt"   En superhärlig bok med värme , humor och pirr. Svårt att inte få ett leende på läpparna när man bläddrar i denna lustfyllda bok.

Det här är ingen vanlig kokbok. Den är för dig som är trött på att vara singel. Och för dig som redan har hittat din drömpartner men vill krydda till relationen. I den här dejtingbibeln får du massor med tips på lättlagade bjudrätter, fullproppade med afrodisiaka som sätter fart på kärleksglöden. Romantiska middagar har aldrig varit hetare, eller roligare!

 • Titel: Mat, sex & kärlek - En annorlunda kokbok för en lyckad dejt
 • Författare: Carin Adlén 
 • Fotograf: Magnus Svensson
 • Antal sidor: 272
 • Mått: 210 x 270 x 25 mm
 • Utgiven: 2022
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska

Mer om skaparna till boken - Carin Adlén och Magnus Svensson

Carin Adlén föddes 1961 och växte upp i Arjeplog och är numera bosatt i Strängnäs där hon arbetar som grafisk formgivare och kommunikatör. Hon har blivit nominerad till Svenska designpriset tre gånger. Som den livsnjutare och obotliga optimist hon är väljer hon att fokusera på drömmar och att se möjligheter. 

Magnus Svensson föddes 1961 i Stockholm och idag bor han i Täby. Han jobbar som fotograf i det egna företaget Smajl Studio och tycker att det roligaste med jobbet är mötet med andra människor.  

Carins och Magnus relation har gått igenom många faser, från romantik till vänskap till att slutligen bli kolleger. De delar en passion för kreativitet, humor och design vilket ledde till samarbetet med den här boken.

Författarna har, med sin egen speciella humor, skapat inspirerande menyer på olika dejtingteman, blandat med personliga berättelser, underhållande anekdoter, nyttiga fakta och tänkvärda citat. Resultatet är en annorlunda och härlig kokbok som guidar dig genom kärlekslivet. Det är en perfekt presentbok till dig själv, din partner, singelkompisen eller varför inte till de nygifta?


Yogaolja "Naked Love" - Souli Collective

Yogaoljan Naked Love från Souli Collective boostar din självkänsla, mod, kärlek och öppenhet. Naked Love är här för att stödja din kärleksresa, den håller ditt hjärtchakra öppet och för in mer self love i ditt liv.

Innehåller flera härliga eteriska oljor. Patchouli hjälper till att bryta långvariga mönster av skam och låg självkänsla. Ylang ylang eterisk olja är det inre barnets olja. Unikt lugnande, svalkande och euforisk på en och samma gång. Muskot ger dig en känsla av connection och trygghet. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

En ljuvlig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett. Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Naked Love står för: Self-Esteem, Abundance of Love, Openness.

 • Namn: Naked Love
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Patchouli, Kardemumma, Ylang Ylang, Vanilj & muskot
 • Kristaller: Lapis Lazuli & Rosenkvarts
 • Doft: Varm, kryddig, söt, exotisk, blommig, träig och jordnära. En lite mystisk doft.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Pipett
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss.

Mer om Naked Love

Kärlek är något vi alla längtar efter, längtar efter och behöver. Kärleken får ju världen att gå runt. Att hitta och hålla fast vid kärlek är ett av världens stora mysterier. 

Naked Love är här för att stödja din kärleksresa. Med kraften att inte bara föra självkärlek in i ditt liv, utan också att hjälpa dig att behålla den när du väl har funnit den. Blandningen fungerar med ditt hjärtchakra och hjälper till att hålla det öppet. Oljan är här för att stötta dig med tillit, hjälpa dig med självförtroende och mod. Det är dags att våga älska fullt ut!

Ylang ylang eterisk olja är det inre barnets olja. Unikt lugnande, svalkande och euforisk på en och samma gång. Lugnar oro och främjar, kärlek, lust och sexuell kraft, samtidigt som den hjälper till att hantera svartsjuka och självkänsla. Muskot ger dig en känsla av connection och trygghet.

Patchouli hjälper till att bryta långvariga mönster av skam och lågt självvärde, inspirerar till balanserad introspektion och sann självkärlek. Rose Quartz är här för att återställa förtroende och harmoni i relationer och uppmuntra ovillkorlig kärlek.

Naked Love är din go-to olja när du känner dig fast eller saknar kärlek, behöver stärka dina relationer, känner dig ledsen, förlorad, låg, förvirrad eller brist på förtroende. Det är dags att komma in i ett tillstånd av tacksamhet, för all kärlek i ditt liv. Fokusera på dina önskningar, visualisera det, känn det och tro på det. Manifestera och ta action! Låt kärleksfulla vibbar skölja över dig.

Egenskaper

Inre sanning, Kärlek, Rening, Intuition, Positiv magi, Självförtroende, Manifestation, Vänskap, Grundande, Skyddande, Lugnande, Uppmuntrar till självförlåtelse, Självförtroende och självvärde, Självkärlek, Omsorg, Vänlighet, Romantik, Hjärtöppnande, Upplyftande.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Organic cold pressed Jojoba oil, Patchouli, Cardamom, Ylang Ylang, Vanilla and Nutmeg. Infused with Lapis Lazuli and Rose Quartz.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning.
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Förvara i rumstemperatur. Får inte frysa.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet


Rökelse Bubble Shell 40st - Bloom

Skapa rätt stämning och förhöjd upplevelse med Bubble Shell rökelse från det Franska varumärket Bloom. 40 st handgjorda rökelsestickor tillverkat av 100% naturliga ingredienser.
Bubble Shell doftar ljuvligt av Muskotnöt med undertoner av mandarin och sandelträ.
Rökelsestickorne levereras vackert förpackade i en stilfull ask.

Bubble Shell är rätt rökelse för dig när du vill ha mer av detta i ditt liv;

Fred - Rening -Läkning - Beskydd - Positiv energi - Lycka

 • Rökelse: Bubble Shell
 • Boxen innehåller 40 premiumstickor.
 • Doft: Muskotnöt / Mandarin / Sandelträ
 • Handgjorda i Frankrike 
 • 100% naturliga ingredienser
 • Inga kemikalier
 • Bränntid ca1 timme/sticka

Att tänka på

Bränn aldrig rökelse utan uppsikt. Bränn alltid med ett brandsäkert kärl.
Denna rökelse innehåller inte parfymer, kemikalier, träkol eller färgämnen vilket gör den säker att använda i alla utrymmen.