Yogaolja "Naked Love" - Souli Collective

329 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogaoljan Naked Love från Souli Collective boostar din självkänsla, mod, kärlek och öppenhet. Naked Love är här för att stödja din kärleksresa, den håller ditt hjärtchakra öppet och för in mer self love i ditt liv.

Innehåller flera härliga eteriska oljor. Patchouli hjälper till att bryta långvariga mönster av skam och låg självkänsla. Ylang ylang eterisk olja är det inre barnets olja. Unikt lugnande, svalkande och euforisk på en och samma gång. Muskot ger dig en känsla av connection och trygghet. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

En ljuvlig blanding av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och etiskt framställda kristaller. Du väljer själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett. Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Naked Love står för: Self-Esteem, Abundance of Love, Openness.

 • Namn: Naked Love
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Patchouli, Kardemumma, Ylang Ylang, Vanilj & muskot
 • Kristaller: Lapis Lazuli & Rosenkvarts
 • Doft: Varm, kryddig, söt, exotisk, blommig, träig och jordnära. En lite mystisk doft.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss.

Mer om Naked Love

Kärlek är något vi alla längtar efter, längtar efter och behöver. Kärleken får ju världen att gå runt. Att hitta och hålla fast vid kärlek är ett av världens stora mysterier. Det är ett underbart äventyr att

Naked Love är här för att stödja din kärleksresa. Med kraften att inte bara föra självkärlek in i ditt liv, utan också att hjälpa dig att behålla den när du väl har funnit den. Blandningen fungerar med ditt hjärtchakra och hjälper till att hålla det öppet. Oljan är här för att stötta dig med tillit, hjälpa dig med självförtroende och mod. Det är dags att våga älska fullt ut!

Ylang ylang eterisk olja är det inre barnets olja. Unikt lugnande, svalkande och euforisk på en och samma gång. Lugnar oro och främjar, kärlek, lust och sexuell kraft, samtidigt som den hjälper till att hantera svartsjuka och självkänsla. Muskot ger dig en känsla av connection och trygghet.

Patchouli hjälper till att bryta långvariga mönster av skam och lågt självvärde, inspirerar till balanserad introspektion och sann självkärlek. Rose Quartz är här för att återställa förtroende och harmoni i relationer och uppmuntra ovillkorlig kärlek.

Naked Love är din go-to olja när du känner dig fast eller saknar kärlek, behöver stärka dina relationer, känner dig ledsen, förlorad, låg, förvirrad eller brist på förtroende. Det är dags att komma in i ett tillstånd av tacksamhet, för all kärlek i ditt liv. Fokusera på dina önskningar, visualisera det, känn det och tro på det. Manifestera och ta action! Låt kärleksfulla vibbar skölja över dig.

Egenskaper

Inre sanning, Kärlek, Rening, Intuition, Positiv magi, Självförtroende, Manifestation, Vänskap, Grundande, Skyddande, Lugnande, Uppmuntrar till självförlåtelse, Självförtroende och självvärde, Självkärlek, Omsorg, Vänlighet, Romantik, Hjärtöppnande, Upplyftande.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Organic cold pressed Jojoba oil, Patchouli, Cardamom, Ylang Ylang, Vanilla and Nutmeg. Infused with Lapis Lazuli and Rose Quartz.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning.
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Förvara i rumstemperatur. Får inte frysa.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet