Wow! Massor av nyheter!

Bok "Mat, sex & kärlek" - En annorlunda kokbok för en lyckad dejt

350 kr

250 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Lyxiga boken "Mat, sex & kärlek - En annorlunda kokbok för en lyckad dejt". En superhärlig tjock bok med värme , humor och pirr. Svårt att inte få ett leende på läpparna när man bläddrar i denna lustfyllda bok.

Det här är ingen vanlig kokbok. Den är för dig som är trött på att vara singel. Och för dig som redan har hittat din drömpartner men vill krydda till relationen. I den här dejtingbibeln får du massor med tips på lättlagade bjudrätter, fullproppade med afrodisiaka som sätter fart på kärleksglöden. Romantiska middagar har aldrig varit hetare, eller roligare!

  • Titel: Mat, sex & kärlek - En annorlunda kokbok för en lyckad dejt
  • Författare: Carin Adlén 
  • Fotograf: Magnus Svensson
  • Antal sidor: 272
  • Mått: 210 x 270 x 25 mm
  • Utgiven: 2022
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Mer om skaparna till boken - Carin Adlén och Magnus Svensson

Carin Adlén föddes 1961 och växte upp i Arjeplog och är numera bosatt i Strängnäs där hon arbetar som grafisk formgivare och kommunikatör. Hon har blivit nominerad till Svenska designpriset tre gånger. Som den livsnjutare och obotliga optimist hon är väljer hon att fokusera på drömmar och att se möjligheter. 

Magnus Svensson föddes 1961 i Stockholm och idag bor han i Täby. Han jobbar som fotograf i det egna företaget Smajl Studio och tycker att det roligaste med jobbet är mötet med andra människor.  

Carins och Magnus relation har gått igenom många faser, från romantik till vänskap till att slutligen bli kolleger. De delar en passion för kreativitet, humor och design vilket ledde till samarbetet med den här boken.

Författarna har, med sin egen speciella humor, skapat inspirerande menyer på olika dejtingteman, blandat med personliga berättelser, underhållande anekdoter, nyttiga fakta och tänkvärda citat. Resultatet är en annorlunda och härlig kokbok som guidar dig genom kärlekslivet. Det är en perfekt presentbok till dig själv, din partner, singelkompisen eller varför inte till de nygifta?