11:11 kit - Signs of the Divine

705 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Öppet köp tom 8/1-23
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

11:11 kit - Signs of the Divine är ett härligt kit som öppnar upp alla dina spirituella sinnen. Perfekt för dig som vill kickstarta din spirituella resa! Boken "Tecken: Universums hemliga språk" är en spännande guide till universums mystiska språk som lär oss urskilja andliga tecknen i våra liv. Rena dit space med spiriual celansing sage, kristaller och grunda dig själv med en härliga oljan ''Mind Clear''.

Vill du läsa mer om 11:11 och dess magiska tecken runt omkring oss? Klicka här


11:11 kitet - the magical universe innehåller: 

Mer om innehållet

Bok "Tecken: Universums hemliga språk" - Laura Lynne Jackson

Laura Lynne Jackson är ett välkänt medium från USA. I denna boken lär hon oss hur vi kan känna igen och tolka de viktiga budskapen från våra andliga guider samt nära och kära på Andra sidan. Med boken vill hon förmedla att även om hennes förmågor är speciella är de inte unika. Alla har vi förmågan att förstå ”universums hemliga språk”. När vi lär oss att be om och känna igen tecken från andra sidan, kommer vi att börja hitta mening där det tidigare bara fanns förvirring och se ljus i mörkret. Med den visdomen kan vi engagera oss i livet på ett helt nytt sätt. I boken Tecken lyckas Jackson göra det mystiska tillgängligt i vardagen.


Yogaolja Roller "Mind Clear"- Tisserand Aromatherapy

Mind Clear yogaolja i en praktisk rollerflaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. Oljan hjälper dig när du känner dig stressad och pressad och ditt huvud känns tungt. Denna kylande blandning kombinerar 100% naturliga, rena eteriska oljor av vitaliserande pepparmynta, lugnande lavendel och upplyftande citron, för att lindra pressen och skärpa sinnet.

 • 100% naturliga, rena eterisk oljor
 • Rollerflaska
 • Innehåller 10ml
 • Pepparmynta, Lavendel, Citron


Salviabunt Spiritual Cleansing sage

Kombinationen av White Sage och Safari Sunset gör att den starka, kryddiga doften från salvian mildras något. Vill du ha en ännu mildare doft som påminner lite om lavendel så rekommenderar vi att du klickar dig vidare till vår Blue Sage/Blå Salvia.

 • Vit silva, rosmarin & blomblad
 • Ca 10cmx3cm


Selenitskål Rosa

Vacker skål i selenitsten som omger sig med en mjuk, positiv energi. Den är runt med låg kant och i en underbar rosa och persikofärgad ton! Helt ljuvlig!

Selenit är en fantastisk kristall som är underbar att jobba med när du vill rensa dina kristaller och ladda dem med ny helande energi.
Seleniten vibrerar med en ljus positiv energi som vårdar dina kristaller. Skålen är vackert slipad i en rund form och är som ett smycke i sig men även som en vacker detalj i ditt hem!

 • Modell: Selenit skål rund
 • Färg: Rosa/Persika 
 • Storlek: ca 8x3cm 
 • Vikt: ca 200g


Crystal Pocket Kit Must Haves

Crystal Pocket Kit innehåller 3st kristaller i storleken mini/pocket size. Ametist, Citrin & Rosenkvarts är mångas favoriter och därför kallar vi detta kit för Must Haves! Perfekt storlek för att kunna ha med dig överallt. Behöver du en ametist i fickan för att hitta lugn, eller en citrin i din bh för att få pepp och energi? Eller varför inte en ljuvlig rosenkvarts att bära med dig för att påminna dig om att ha ett öppet hjärta.

 • Innehåll: Ametist, Citrin, Rosenkvarts
 • Storlek: Mini/pocket size, 5-10mm
 • Vikt: ca 3-6g