Yogamatta Magnolia 178x61 cm 2 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 099 kr

800 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Vackralivs ljuvliga Yogamatta Magnolia. Mattan är svart med Magnolia i guldtryck. Yogamattan kommer i storleken 178×61 cm. Framtagen för att uppnå maximalt grepp direkt från start. 

Lite tunnare & lättare matta, 2 mm tjock och ca 1,7 kg vilket gör den smidig att ta med sig i yogaväskan. Använd den för sig eller lägg ovanpå en matta i studion om du vill ha mer dämpning. Önskar du en tjockare matta, titta in på kategorin Vackraliv och kika på 4 mm mattorna.

Vid köp av yogamattor från Vackraliv ingår det en praktisk och snygg yogaväska så att du lätt kan bära med dig mattan till och från träningen. 

  • Material: Polyuretan, Eco naturgummi
  • Fri från PVC & Toxiner
  • Färg: Svart
  • Storlek: 2 mm, 178x61 cm
  • Vikt: 1,7 kg
  • Väska till Yogamattan ingår!

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi  är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort guldprintet.