Orakelkort Astrologibox - Lily Ashwell

625 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Öppet köp tom 8/1-23
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

I denna helt fantastiska box får du allt du behöver för att lära dig mer om astrologi och samtidigt hitta inspiration och vägledning.

Boxen innehåller en rikt illustrerad bok fullmatad med vackra bilder och en lika fantastisk orakel kortlek som ger dig svar på dina frågor.
Den vackert inbundna boken hjälper oss att förstå och avkoda planeternas symbolik och lär oss känna igen kosmiska arketyper. Författaren och konstnären Lily Ashwell beskriver på ett sätt som passar både nybörjare och mer erfarna astrologer. I boken står det utförligt om alla 51 orakelkort och här hittar du inspirerande och tydliga svar när du jobbar med dina orakelkort.

Orakelkorten som är tryckta med handmålade illustrationer av Lily Ashwell bär på rik symbolik som växer med din kunskap. 

Dessa vackra bilder talar till vårt inre och väcker vår nyfikenhet. Lily hjälper oss att tolka alla symboler men bilderna talar även direkt till vår inre röst så att vi kan tolka korten på vårt helt personliga sätt. 

Ny på orakelkort? Läs mer i vår artikel HÄR

Boxens innehåll:

  • 51 st underbart handillustrerade orakelkort
  • Bok 144 sidor inbunden. Illustrerad vägledning om hur man använder korten.
  • Författare och illustratör Lily Ashwell
  • Text: Engelska
  • Storlek på korten ca 8 x 13 cm
  • Vackert illustrerad box till förvaring

Mer om Lily Ashwell:

Lily Ashwell är konstnären och andlig sökare bakom Heavenly Bodies Astrology. Ashwell studerade vid Londons berömda Central Saint Martins College of Art and Design.

2012 lanserade hon en kollektion av vintage-inspirerade klänningar, som utvecklades till ett heltäckande livsstilsvarumärke och öppnandet av hennes mycket älskade butik i Venedig, Kalifornien. Under 2018 genomgick hon en inre helande resa som flyttade hennes focus bort från mode och djupare in i andlighet. Hon tillbringade tre år med att kanalisera, skriva och illustrera denna fantastiskt vackra astrologibox