Universe has Your Back kit med Bok - Gabrielle Bernstein

469 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Lär dig känna trygghet och tillit i livet med hjälp av detta kit som innehåller boken "Lita till din inre kraft", en spiralbunden dagbok och affirmationskort i samma serie.

Bok "Lita ill din inre kraft - Känn trygghet och tillit i livet oavsett vad som händer"

En underbar bok som hjälper dig att skapa det liv du vill ha! 192 sidor, text på svenska.

Gabbys mål är att få så många människor som möjligt att vakna upp och se att de har förmågan att leva utifrån kärlek. Hon ger en påminnelse om din största möjlighet – att påverka världen med hjälp av din glädje! Hon brinner för att få människor att inse sitt verkliga syfte: att vara kärlek och sprida ljus. Den trygghet och säkerhet som vi alla längtar efter finns att hämta i vår genuina vilja att alltid välja kärleken.

Dagbok "Universe has your Back"

Ett fantastiskt verktyg för dig som vill föra anteckningar över reflektioner, skriva dagbok eller tacksamhetsdagbok. 

Boken innehåller konstverk baserade på de vackra affirmationskorten The Universe Has Your Back. De vackra sidorna och de ljuvliga texterna (på engelska) som kommer på var och varannan inspirerar till en ny nivå av dagboksskrivande.

  • 109 sidor
  • Spiralbunden
  • Texter (på engelska) av Gabrielle Bernstein
  • Illustrerad av Michaela Ezra

Affirmationskort "Universe Has Your Back"

 Innehåller 52st underbara affirmationskort från härliga Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort dagligen och inspireras till reflektion och en häftig inre utveckling! 

Affirmationskorten ger dig spirituell vägledning och hjälper dig att hitta styrka när du känner att du behöver det, stöttar dig när du känner dig vilsen och stärker dig och för glädje in i ditt liv. Nu är det i dina händer. Lyssna till den vägledning som korten ger, öva på ditt tålamod och lita på att The Universe Has Your Back!

  • 52st underbart illustrerade kort
  • Text av Gabrielle Bernstein (text på engelska)
  • Illustrerade av Michaela Ezra
  • Storlek på korten ungefär 9 x 12,5 cm

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrat eller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.

Gabrielle Bernstein växte upp i New York och är utbildad skådespelerska. Hon levde länge ett kaotiskt liv präglat av droger och självdestruktivitet. Vändningen kom när hon fick hjälp att hitta och lita till sin inre kraft. Idag är hon författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Spirit Junkie, och har gjort internationell succé som spirituell coach och föredragshållare. Hon har kallats ”vår tids nya guru”, hyllas av Oprah Winfrey och av hundratusentals följare i tv och i sociala medier.