IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Super Attractor kit med Bok - Gabrielle Bernstein

679 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Bli en riktig Super Attractor med detta kit innehållandes boken Attraktionskraften, en spiralbunden dagbok och affirmationskort i samma serie.

Bok "Attraktionskraften - Verktyg för att styra ditt liv bortom dina vildaste drömmar"

En riktig power-bok som hjälper dig att skapa det liv du vill ha! 244 sidor, text på svenska, mjuka pärmar.

Attraktionskraften påminner dig om var din sanna kraft finns och ger dig verktyg för att styra ditt liv i den riktning du önskar. Du får lära dig ta hjälp av universum för att skapa ditt drömliv så du hittar ett flow som gör att du inte måste kämpa så hårt för att uppnå det du önskar. Framför allt kommer du att fokusera på att må bra vilket i sin tur kommer bidra till att du utstrålar en närvaro och glädje som lyfter alla i din omgivning.

Gabrielle Bernstein menar att om man lär sig att vara i kontakt med sin sanna attraktionskraft så förändrar det allt. Då kan du lita på att det är tryggt att släppa det förflutna, och du kommer inte längre att vara rädd för framtiden. Attraktionskraften ger dig tillgång till en oändlig källa till energi, glädje och välbefinnande. Detta välbefinnande kommer att bli ditt normaltillstånd och du kommer intuitivt  veta hur du kan möta livet och föra ut mer ljus till världen omkring dig.

Dagbok "Super Attractor"

Dagboken Super Attractor av Gabrielle Bernstein är ett fantastiskt verktyg för dig som vill utveckla ditt inre, dina tankar och bli en Super Attractor! Använd boken för att föra anteckningar över reflektioner, skriva dagbok eller tacksamhetsdagbok. 

De vackra sidorna och de ljuvliga texterna (på engelska) som kommer på var och varannan inspirerar till en ny nivå av dagboksskrivande. På flera ställen i dagboken finns Gabbys Guidance där Gabby ger små "uppdrag" och ger dig tänkvärda saker att fundera över och skriva om. Boken innehåller konstverk baserade på de vackra affirmationskorten Super Attractor.

  • 132 sidor
  • Spiralbunden
  • Texter (på engelska) av Gabrielle Bernstein
  • Illustrerad av Michaela Ezra

Genom att använda dagboken kommer du att fördjupa din anslutning till din inre andliga kraft (dina Super Attractor-förmågor), komma in i universums flöde och känna dig peppad att manifestera ett liv fyllt med mening, lycka och glädje. Gabbys inspirerande mantran kompletteras av Michaela Ezras akvarellillustrationer, vilket ger läsaren en visuell känsla för att öka sin manifestation.

Affirmationskort "Super Attractor"

Super Attractor är 52st helt ljuvliga affirmationskort från underbara Gabrielle Bernstein (texten är på engelska) Dra ett kort varje dag och inspireras till en daglig reflektion och en fantastisk personlig utveckling! 

Att vara en Super Attractor innebär att det du manifesterar och tror på, det får du tillbaka. Denna fantastiska kortlek hjälper dig att ansluta till och leva i linje med universum så att du kan komma in i ett flow av välbefinnande och utveckla dina egna Super Attractor krafter. Våga släppa in detta i ditt liv och se hur mirakel sker.

  • 52st underbart illustrerade kort
  • Text av Gabrielle Bernstein (text på engelska)
  • Illustrerade av Michaela Ezra
  • Storlek på korten ungefär 9 x 12,5 cm

Två exempel på hur du kan använda korten:

-Välj ett kort varje morgon och skapa en härlig morgonritual! Du kan sedan göra det till ditt mantra hela dagen. Du kanske vill meditera på mantrat eller så kan du ta med dig kortet, ha det framme på skrivbordet för att påminna dig om att vända dig inåt och upprepa ditt mantra!

-Få en andlig vägledning. När du blandar din kortlek, kalla på en guide som din andeguide, din skyddsängel, en förfader eller liknande för att ge dig vägledning. Du kan be om vägledning kring något specifikt, till exempel ett problem du vill lösa eller om du har ett beslut du behöver fatta. Eller så kan du helt enkelt be dem visa dig vad du behöver veta just nu.

Gabrielle Bernstein växte upp i New York och är utbildad skådespelerska. Hon levde länge ett kaotiskt liv präglat av droger och självdestruktivitet. Vändningen kom när hon fick hjälp att hitta och lita till sin inre kraft. Idag är hon författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Spirit Junkie, och har gjort internationell succé som spirituell coach och föredragshållare. Hon har kallats ”vår tids nya guru”, hyllas av Oprah Winfrey och av hundratusentals följare i tv och i sociala medier.