Wow! Massor av nyheter!

Bok Medial Läkning: Handlingsplan för hjärnhälsa - Anthony William

450 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Boken Handlingsplan för hjärnhälsa är en viktig bok om hjärnhälsa i serien Medial läkning. På inspirerande färgglada sidor presenteras olika reningsprogram anpassningsbara för att möta just dina behov, över 100 recept, ett nivåindelat detoxprogram för avgiftning av tungmetaller och banbrytande information om självläkning för att skydda sig från ångest, utmattning, kronisk trötthet och över 300 andra symtom och tillstånd.

I boken "Medial Läkning: Handlingsplan för hjärnhälsa" berättar Anthony hur vi utsätts för hälsofarliga gifter och patogener redan innan vi föds, och de fortsätter att försämra vår hälsa då vi konstant utsätts för dem hela livet igenom. 

Din hjärna har förmågan att läka bortom vad medicinsk forskning och vetenskap känner till idag. Hjärnan förblir ett mysterium för medicinen när det kommer till kronisk sjukdom och mental ohälsa. Att mäta brister i hjärnan är inte detsamma som att veta vad som verkligen är fel eller vad man kan göra åt det. Tänk om du fick tillgång till neurologisk läkning och smärtlindring som ingen trodde var möjlig?  

Handlingsplan för hjärnhälsa är en praktisk handbok som innehåller:

  • Detaljer kring födoämnen, kosttillskott och tillsatser som utsätter din hjärna för risker
  • En omfattande guide med kosttillskott som stöttar din läkningsprocess, samt exakta anvisningar hur du använder dem och vilken dos du ska ta
  • Mer än 100 delikata recept framtagna för att främja hjärnhälsa
  • Effektiva hjärnmeditationer och andra tekniker för läkning
  •  vägledning för avgiftning från tungmetaller och andra detoxprogram, samt den nya hjärnshotterapin med små, snabba läkande shots för omedelbar lättnad när hjärnan är påtagligt utsatt för stress  

Oavsett om du är ute efter att läka från eller förebygga hjärnrelaterad ohälsa så finns äntligen svaren tillgängliga i Medial läkning. Anthony förser oss än en gång med information som ingen tidigare har hört talas om så att du kan rädda din hjärna innan det är för sent. 

Boken är på svenska, har hårda pärmar och 577 sidor.