Wow! Massor av nyheter!

Bok Livets Alkemi - Tina Ikonomidou

249 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Boken Livets Alkemi är underbar liten skatt fylld med poetiska texter, meditationer och affirmationer. Ett verk om att söka, finna och våga gå sin egen väg och om att ha kontakt med Moder Jord. I denna berörande bok får du följa en själ genom jordelivet. Det är en själs skildring av livets olika faser som människa, i kroppsdräkt. Lyssna med hjärta och lyssna till din själ.

"Älskade kära, ta min hand och håll dig nära. Andas in och kom till ro. Lyssna till röster som viskar och känn fötterna som går. Livet på jorden kallar. Tillsammans kan vi vandra - våga leva och vara modiga ihop. Tystna och lyssna. Sjung ut din själasång. Älskade kära, håll dig nära, släpp dig fri. Du är förenad inuti."

Läsarreaktion: "Livets Alkemi har ett oerhört vackert språk! Det känns skönt, tryggt och behagligt att läsa denna prosa"

  • Antal sidor: 192
  • Författare: Tina Ikonomidou
  • Utgiven: 2022-11-21
  • Språk: Svenska
  • Bokform: Pocket

Mer om författaren;

Tina Ikonomidou har ägnat hela sitt liv åt sin själsliga upplevelse och större delen av sitt vuxna liv till att förstå människans olika dimensioner och relaterandet människor emellan. Hon fascineras av livets uttryck och fördjupar sig mer än gärna i existentiella frågor. Under 20år har hon guidat tusentals människor i livets frågor, utvecklat grupper och organisationer.

Hon vandrar vildkvinnans väg, reser mellan världar och brobygger.