Spirituell julshop!

Bok Leva med kristaller: en modern guide till kristallernas kraft - Juliette Thornbury

225 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Bok ''Leva med kristaller: en modern guide till kristallernas kraft'' av  Juliette Thornbury. En bok som hjälper dig att skapa stärkande miljö i hemma med kraftfulla och helande kristaller.

Alla kristaller bär på energi från Moder Jord och har unika helande egenskaper som du med lite kunskap kan låsa upp och ta vara på för att förbättra alla aspekter i ditt liv. Kristallerna kan hjälpa dig inom en mängd områden, t.ex. att lindra ångest, främja kreativitet, förbättra sömn, ge dig en självförtroende boost eller pepp, energi, lugn och inspiration. 

Juliette Thornbury, grundaren av Luminosity Crystals i Australien, ger dig all information du kan tänkas behöva för att hitta rätt kristaller för dig, hur du ska sköna om dem samt var du bör placera dem i ditt hem för maximal effekt. I boken får du dessutom tips på hur du kan använda dina kristaller i vardagen såsom att bära dem och använda dem när du är på resande fot. Vill du hitta rätt kluster till soffbordet eller få större insikt om stenarnas kraftfulla potential? Då är denna grundliga handbok nyckeln som hjälper dig att införa mer kristallenergi i ditt vardagsliv.

Innehåll:

  • Författare: Juliette Thornbury
  • Antal sidor: 192
  • Format: 187 × 21 × 236 mm
  • Vikt: 686 g