Spirituell julshop!

Bok Inre Rikedom: Finn din väg till själsligt överflöd och välstånd - Deepak Chopra

275 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Inre Rikedom - Finn din väg till själsligt överflöd och välstånd.

I boken Inre rikedom beskriver den framstående bästsäljarförfattaren Deepak Chopra en väg till välstånd och helhet som ger oss tillgång till universums rikedom och livets oändliga möjligheter.
Genom att kombinera forna tiders andliga läror och traditionermed den visdom han har uppnått under sina fyra årtionden som förgrundsgestalt inom holistisk hälsa, visar Chopra oss hur vi kan övervinna de upplevelser av rädsla och begränsningar som vi själva skapat, för att uppleva sant välstånd i alla aspekter av våra liv.

Som vägledning i detta inre arbete presenterar han en plan i sju steg tillsammans med meditationer och mindfulness övningar för att hjälpa dig att utveckla känslan av inre rikedom.
Bli din egen förändringsagent och upplev stabilitet, välstånd, insikt, kreativitet, kärlek och sann kraft.

  • Titel: Inre Rikedom - Finn din väg till själsligt överflöd och välstånd
  • Författare: Deepak Chopra
  • Antal sidor: 270
  • Mått: 152 x 215 x 23 mm
  • Utgiven: 2022-07-19
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Mer om författaren Deepak Chopra:

DEEPAK CHOPRA MD, MD, FACP, FRCP grundare av The Chopra Foundation, en ideell enhet för forskning om välbefinnande och humanitärism, och Chopra Global, ett modernt hälsoföretag i skärningspunkten mellan vetenskap och andlighet, är en värld -känd pionjär inom integrativ medicin och personlig transformation. Chopra är professor i allmänmedicin och folkhälsa vid University of California, San Diego och fungerar som senior forskare hos Gallup Organization.
Han är också hedersstipendiat i medicin vid Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow. Han är författare till över 90 böcker översatta till över fyrtiotre språk, inklusive många New York Times bästsäljare. Under de senaste trettio åren har Chopra legat i framkant av meditationsrevolutionen. och erbjuder ett upplysande program för självförverkligande, lycka, och helhet.
Tidningen TIME har beskrivit Dr. Chopra som "en av tidernas 100 mest inflytelserika personer.