15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Bok "Attraktionskraften" - Gabrielle Bernstein

179 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Attraktionskraften - Verktyg för att styra ditt liv bortom dina vildaste drömmar av Gabrielle Bernstein. En riktig power-bok som hjälper dig att skapa det liv du vill ha!

Attraktionskraften påminner dig om var din sanna kraft finns och ger dig verktyg för att styra ditt liv i den riktning du önskar. Du får lära dig ta hjälp av universum för att skapa ditt drömliv så du hittar ett flow som gör att du inte måste kämpa så hårt för att uppnå det du önskar. Framför allt kommer du att fokusera på att må bra vilket i sin tur kommer bidra till att du utstrålar en närvaro och glädje som lyfter alla i din omgivning.

Gabrielle Bernstein menar att om man lär sig att vara i kontakt med sin sanna attraktionskraft så förändrar det allt. Då kan du lita på att det är tryggt att släppa det förflutna, och du kommer inte längre att vara rädd för framtiden. Attraktionskraften ger dig tillgång till en oändlig källa till energi, glädje och välbefinnande. Detta välbefinnande kommer att bli ditt normaltillstånd och du kommer intuitivt  veta hur du kan möta livet och föra ut mer ljus till världen omkring dig.

Gabrielle Bernstein växte upp i New York och är utbildad skådespelerska. Hon levde länge ett kaotiskt liv präglat av droger och självdestruktivitet. Vändningen kom när hon fick hjälp att hitta och lita till sin inre kraft. Idag är hon författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Spirit Junkie, och har gjort internationell succé som spirituell coach och föredragshållare. Hon har kallats ”vår tids nya guru”, hyllas av Oprah Winfrey och av hundratusentals följare i tv och i sociala medier.

244 sidor, mjuka pärmar