15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Yoga-Kit Koppla ner & Koppla av

1 325 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Koppla ner och koppla av med detta Yoga-Kit som har allt för ett helande yogapass.

Yogakortleken hjälper dig att hitta ett lugn utan uppkoppling och utan en skärm. Gör dig en kopp av ditt favoritte, rulla ut din yogamatta, tänd ett ljus, sätt på lugn musik och bygg ditt alldeles egna yogapass. Ge dig denna stund till att bara njuta och andas, för det är du värd!  Yogabältet ger extra stöd och flexibilitet och energin från det vackra Mala halsbandet skänker lugn och styrka.
I detta fina kit får du också en extra tjock yogamatta i en harmonisk varm grå färg.

Mer om innehållet

Yogamatta Love Extra Thick Warm Grey 6mm - Love Generation

Love Generations Yogamatta Extra Thick Warm Grey är en 6mm tjock, lättviktig matta som är tillverkad av giftfri PVC. Mattan har en vacker varm grå färg och den låga vikten på 1,5kg gör att du enkelt kan ta den med dig trots tjockleken. 

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och tjocklek ger den en skön, mjuk känsla vid lugnare yoga såsom Yin och Restorative. Mattan har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

 • Färg: Warm Grey (varm grå)
 • Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.
 • Vikt: 1,5kg
 • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.


Kort Yogakortlek "Koppla ner och koppla av" - YogiWorks by Johanna

Inspirerande yogakortlek skapade av yogaläraren Johanna, grundaren av YogiWorks by Johanna. Yogakortleken innehåller 50st. kort med 50st olika yogapositioner. På varje kort finns en tydlig beskrivning med bild och text av vilken yogaposition är samt hur du på ett säkert och skönt sätt utför den. Dra ett eller flera kort och bygg ditt alldeles egna och unika yogapass hemma i yogahörnan - så fantastiskt! En perfekt present till en Yogi eller till någon du vill introducera till Yogans underbara värld.

 • 50st kort med olika Yogapositioner. 
 • Detaljerade instruktioner på svenska (och yogapositionens namn på sanskrit) om varje position

 • Vackert illustrerade av ZankaCreative

Yogakortleken hjälper dig att hitta ett lugn utan uppkoppling och utan en skärm. Gör dig en kopp av ditt favoritte, rulla ut din yogamatta, tänd ett ljus, sätt på lugn musik och bygg ditt alldeles egna yogapass. Ge dig denna stund till att bara njuta och andas, för det är du värd!

Så här säger grundaren och yogin själv - ''Yogan har funnits med mig i över 10 år och har hjälpt mig genom studier, jobb och stress. Min yogamatta har blivit min trygga plats där jag bara kan vara och andas, utan någon press och måsten.''. Nu vill Johanna även bjuda in dig till att skapa din unika yogastund med hennes nya inspirerande yogakortlek.


Mala halsband Buddha Labradorite från Nouelle

Handknuten Mala av den vackra stenen Labradorite. Calm , Protection , Strength.

Mala av Labradorit. Labradorit är en stärkande och beskyddande sten som kan hjälpa till att lugna sinnet. Den kan även ge styrka och uthållighet vid förändring. 

 • 108 stenar
 • Hänge av en silverfärgad Buddha och en handgjord nylontofs
 • Stenarnas storlek: 6 mm.
 •  Färg: Varierande grå toner och silver

Yogabälte White - Yogiraj

Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, samt att komma djupare in i en position på ett säkert sätt.. Detta justerbara, lite längre bälte är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Tex är det skönt att fånga knäna i en fjäril eller runt fötterna vid en framåtfällning.

Specifikationer:

 • Färg: Vit
 • Längd: 305 cm
 • Material: Ekologisk bomullscanvas certifierad av Global Organic Textile Standard (GOTS)
 • Egenskaper: 
  . Även bra hjälp för den vanare yogin i vissa positioner.
 • Justerbart, enkelt spänne i stål.