Wow! Massor av nyheter!

Yogalinne Luna Black - Urban Goddess

585 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogalinne Luna från Urban Goddess är ett lite längre och tajtare sportlinne som passar perfekt till alla typer av yoga, bland annat hot yoga och annan mer utmanande träning. Linnet har supermjukt material och är tillverkat i bambu, ekologisk bomull och lycra. Då det är lite tajtare modell ger det också ett bra stöd vid din träning. På baksidan av yogalinnet finns ett vackert månfastryck i bronsfärg. 

  • Färg: Black
  • Modell: Sportlinne, längre och tajtare 
  • Månfaser på baksidan
  • Material: 68% bambu, 28% ekologisk bomull, 4% lycra
  • Tvättas vid 30° grader med liknande färger
  • Torktumla ej!

Modellen är 1,72 m och bär storlek XS/S

XS/S (34/36/38)

M/L (38/40/42)

XL/XXL (42/44/46)

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget. 

Yogalinnet är OCS-certifierad (Organic Content Standard). Dessutom är bambu Oekotex STeP certifierad, vilket är den högsta slutna kretsen miljövänliga och säkra varianten av bambu. Dessutom producerar Urban Goddess helt koldioxidneutralt. Urban Goddess yogakläder är också Peta-godkända veganska. Så Urban Goddess är verkligen hållbar, bra för dig, bra för planeten.