Super Brew - Your Superfoods

299 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Slut hos leverantör. Nya beräknas komma hem hösten 2021

I ett begränsat antal erbjuder vi nu Super Brew . En super god ersättning för oss kaffeälskare. Fullt med härliga aromer, ayurvediska örter och adaptogener . Denna super blandning hjälper oss att börja dagen med balanserad energi och lugnt focus med endast 23 mg koffein per portion.

Blandningen innehåller Maskrosrot, Lupin, Chaga -svamp, Kokosmjölk, Svart te och havssalt. Läs mer om ingredienserna längst ner. Allt innehåll är certifierat ekologiskt, icke-GMO, vegan, paleo. 100% naturligt.

Blanda 1-2 tsk (ca 5 gram) Super Brew i en kopp med varmt vatten eller växtbaserad mjölk. För en extra härlig kopp med Super Brew kan du vispa upp et härligt skum. Fungerar också fint som smaksättare i tex en smoothie.

  • Vikt: 150 g | 30 portioner
  • Smak: Rostad, nötig smak.
  • Ayurvediska örter och funktionella svampar
  • Framtaget av holistiska nutritionister
  • Fritt från: gluten, mjölk, soja, tillsatt socker 
  • Hel utan: sötnings-, fyllnads- & konserveringsmedel eller annat konstgjort

Varför Superfood från Your Superfoods? Alla vet att de borde äta mycket färsk frukt och grönsaker för optimal hälsa och energi. 80% av människorna konsumerar dock inte tillräckligt med vitaminer och mineraler varje dag! Det är vanligt och förståligt då livet kommer emellan. Därför skapade Your Superfoods funktionella blandningar av superfoods med kraftfulla, näringsrika, kompletterande hela livsmedel som naturligt innehåller mycket mikronäringsämnen, såsom vitaminer och mineraler. 

Kvalité

Alla produkter är: certifierad ekologiska, icke-GMO, vegan, paleo, 100% naturliga. Allt innehåll är glutenfritt, mjölkfritt sojafritt, utan sötningsmedel, utan fyllnadsmedel, utan tillsatser, utan konserveringsmedel eller annat konstgjort.

Hållbart framställt: Your Superfoods köper alla ingredienser direkt och vet därför exakt var de kommer ifrån och arbetar för att ha en positiv inverkan på lokalsamhällena där. Alla  certifierade organiska ingredienser torkas naturligt för att bevara mikronäringsämnena och testas av tredjepartslaboratorier före, under och efter produktionen för att säkerställa att de håller högsta kvalitet.

Ge tillbaka: För varje såld blandning donerar de ett paket livräddande mat till barn som lider av svår undernäring genom deras partnerskap med Action Against Hunger. Alla förtjänar att vara friska!

Innehållsförteckning

*Dandelion Root, *Lupin, *Chaga Mushrooms, *Coconut Milk, *Black Tea, Sea Salt. *Organic Certified

Maskrosprotein
Maskrosrot från Bulgarien
Rik på inulin, en löslig fiber. Maskrosrot är känd för att stödja tarmhälsan

Lupin
Lupin från Tyskland
Lupin anses vara en stigande stjärna bland baljväxterna eftersom det är en rik källa till fiber och växtprotein. Det kan hjälpa till att dämpa aptiten och hålla dig mätt längre. Vår ekologiska Lupin kommer från en tredje generationens gård där den har odlats i över 300 år

Chaga svampar
Chaga svampar från Ryssland och Kina
Denna funktionella svamp, även känd som kungen av svampar, är full av antioxidanter. Vår chaga odlas på traditionellt sätt på björkträd.

Kokosmjölk
Kokosmjölk från Filippinerna och Sri Lanka. Det är kokosmjölkens rika konsistens som ger Super Brew dess släta och krämiga konsistens. Den innehåller också hälsosamma fetter. Ofta innehåller kokosmjölk extra fyllmedel även om de inte anges på ingredienslistan. Vår kokosmjölk är garanterat utan tillsatser.

Svart Te
Svart te från Indien
Även om båda innehåller koffein, är svart te inte som kaffe. Skillnaden? Svart te är också en bra källa till antioxidanter.

Havssalt 
Havssalt från Frankrike
Havssalt hjälper till avrunda smaken på ett fint sätt denna aromatiska dryck.