Vilken yogamatta ska du välja? Följ vår enkla guide!

Eterisk olja Lavendel Organic - Tisserand Aromatherapy

175 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. De lugnande egenskaperna av den eteriska oljan lavendel hjälper till att lugna ångest, förbättra avkoppling och hjälper till att främja en god natts sömn. Lavendel används idag i en mängd naturliga hälsoprodukter och är en av de mest populära eteriska oljorna i utövandet av aromaterapi. Denna olja kommer i en praktisk liten flaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. 

  • Innehåller: 100% Lavandula angustifolia (lavendel) olja
  • Egenskaper: Lugnar ångest, förbättrar avkoppling och hjälper till att främja en god natts sömn.
  • Arom: Skarp och söt friskhet, blandat med noter av blommor och varma kryddor
  • Passar ihop med:  Bergamot, Clary Sage & Geranium
  • Innehåller: 9 ml 

Läs mer om den eteriska oljans användningsområden nedan: 

Massage: Använd 5 droppar av oljan och blanda in den med annan olja ex. kokosolja som är perfekt att använda till massage då oljans små molekyler lätt sjunker in i huden. Bidrar dessutom till att göra strukturen i bindväven stark och smidig.

Meditation eller Yoga: Välj ut en olja som passar den sinnesstämning du vill uppnå. Ta lite av oljeblandningen i ena handen, gnugga handflatorna mot varandra, öppna upp händerna mot ansiktet och andas in de härliga dofterna.

Bad: Tillför 4-6 droppar av den eteriska oljan i 20 ml vatten. Tillför sedan hela blandningen av eterisk olja och vatten till badet!  Unna dig en stund för dig själv och avnjut ett avkopplande varmt bad.  

Ångare: Tillsätt 6-8 droppar av oljan till din brännare eller ångare och njut av den härliga arom som oljan avger.  

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon, sprucken hud eller sår. Tänk på att testa dig fram och använd hellre en liten mängd i början för att se hur din hud reagerar. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras bäst på en sval och torr plats. Om du applicerar i en massageblandning, vänta 12 timmar innan du utsätter huden för starkt UV-ljus eller solljus.