Yogamatta Hamsa 183x61 cm 2 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 099 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Yogamattan Hamsa från Vackraliv är underbart vacker Supergripmatta som ger grepp direkt från start! Yogamattan är svart med Hamsa-hand i guldtryck. Måtten är 183×61 cm och den är 2mm tjock vilket gör den smidig att bära med sig i den medföljande yogaväskan. 

Materialet är Eco naturgummi som gör att mattan är fri från PVC och toxiner samt att den är återvinningsbar. Ger ett bra grepp i vått och torrt.

  • Material: Polyuretan, Eco naturgummi
  • Färg: Svart med mönster i guld
  • Storlek: 2 mm, 183x61 cm
  • Vikt: ca 2 kg
  • Väska till mattan ingår

Rengöring: Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. Rulla ihop med trycket utåt. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort trycket. 

I början kan Yogamattan ha en mindre lukt av naturgummi, vilket är fritt från gifter. Häng upp 1 dag innan användning. Utsätt inte för extremt solljus. Ytan på mattan är mycket hållbar men guldtrycket blir med tiden lite mindre skinande.