Nytt! Bohemiska klänningar

Yogamatta Butterfly Black Gold 183x61 cm 4 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 499 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Yogamattan Butterfly Black Gold från Vackraliv är en magiskt vacker supergrip-matta. Den har ett unikt print med en stor guldfärgad fjäril i mitten. Mattan har även praktiska markeringar för att assistera linjeringen i dina yogapositioner. Mattan är 183×61 cm och är framtagen för att uppnå maximalt grepp och dämpning samtidigt som den är smidig att ta med sig i yogaväskan. 

Vid köp av yogamattor från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar yogaväska så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från träningen. 

  • Material: Polyuretan, Eco naturgummi
  • Färg: Svart/grå botten med mönster i guld
  • Storlek: 4 mm, 183x61 cm
  • Vikt: 2,4 kg
  • Väska till mattan ingår

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. 

För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort printet.