Wow! Massor av nyheter!

Yogamatta Alignment XL Blue (Extra stor)

1 095 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Grymt bra supergripmatta i en extra stor storlek.  Mattan är både bredare, längre och tjockare med måtten 205 cm x 70 cm och hela 6 mm tjock. En riktig kvalitéts matta.

Materialet i denna yogamattan är gummi (undersidan för bra grepp mot golvet) blandat med veganvänligt PU-läder och avslutas med en "grippy" konsistens för att stödja din balans, även genom svettiga sessioner.

Linjen i mitten "alignment"  är ingraverade i ytan för att hjälpa dig att hålla kontakten och balansera genom varje övergång. Mattan är 6 mm och ger skön dämpning för dina höfter och leder. Yogamattan är också både längre och bredare än normalt så du riktigt kan sträcka ut på din matta.

  • Veganvänlig PU-läder & gummibotten
  • Mjuk blå färg
  • Tryck/gravyr av lotusblommr och linjer i olka grader för lättare alignment.
  • Bra grepp även under svettig träning såsom Hot Yoga
  • 6 mm vaddering för höfter, knän och golvpositioner
  • Vikt: 4,1kg
  • Storlek: 205 x 70cm x 6mm
  • Obs! Undvik oljor, krämer osv då detta gör mattan hal.

Skötsel: Torka mattan med en lätt fuktad trasa efter varje användning. Undvik oljor och hudkrämer, då kan göra mattan hal och lämna fläckar på mattan. Även hudens naturliga fetter kan lämna spår efter sig, men dessa kommer med tiden att suddas ut.

Låt din yogamatta torka

Torka av den med en fuktig trasa och låt alltid din supergrip yogamatta torka innan du rullar ihop den. På väg hem direkt från din yogaklass? Inga problem, bara rulla ihop den, ta med den hem och rulla ut så fort du kan. Torka då av med en fuktig trasa och låt torka.

Rengör mattan försiktigt och bara när det behövs. Använd en liten droppe diskmedel utspädd med mycket vatten och torka av den försiktigt med en mjuk svamp eller trasa som är fuktig, men inte genomblöt. Vi rekommenderar att du gör detta endast efter var 8-10:e användning. Om du regelbundet tränar under svettiga förhållanden kanske du vill rengöra din matta oftare, men kom ihåg att även om dessa super grip mattor är anmärkningsvärt hållbara för yogaträning så kommer överrengöring eller användning av slipande/grova produkter att slita ut alla material snabbare.

När du rullar din yogamatta

När du lägger undan din matta, låt den alltid torka och rulla den sedan med ovansidan (den släta färgade sidan, med trycket) på utsidan. Den är designad för att rullas på det här sättet, och rullar du den åt fel håll är risken att det blir fula streck/skrynklor på mattan.

På grund av de absorberande (och hygieniska) materialen som används är det så att din huds naturliga oljor kan lämna märken eller fläcka mattans yta. Försök att undvika att öva på mattan med nyapplicerade oljiga krämer eller kroppsoljor etc. då dessa kan fläcka mattan ännu mer. Den goda nyheten är att dessa typer av märken ofta kommer att blekna gradvis med tiden eller efter rengöring som föreslagits ovan. Men totalt sett hoppas vi att du kommer att vara stolt över din mattas "minnen" från alla dessa timmars träning.