STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogamatta 5mm Wild Lilac Sundial - Gaiam

449 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogamattan Gaiam Wild Lilac Sundial yogamatta är en otroligt vacker matta som går i levendel lila färg. Mattan är dekorerad med en större mandala som går i samma toner. Det här är en  yogamatta med bra grepp vilket är perfekt när du till exempel ska står i positioner där du inte vill glida. Som med alla "sticky" mattor blir den bäst efter man yogat in den. Yogamatta är 5mm tjock vilket gör den bra både till mer balanskrävande stående positioner utan at vara för tjock, men även till lugnare yoga som tex yin-yoga.

  • Tjocklek: 5mm
  • Längd: 173cm
  • Bredd: 61cm
  • Material: PVC fri från latex och skadliga ftalater
  • Strukturerad med "greppig" yta

Gaiam är medlem i BSCI, Sedex (Sustainable Supply Chain Solutions) och producera enligt California Proposition 65 och är godkända av FDA (US Food and Drug Administration). Cal Prop 65 har den hårdaste regleringen för tillverkning av alla stater i USA. PVCn är latex-fri och även fri från sju skadlig ftalater.

Skötselråd: Tryckta yogamattor avger en lite stark men ofarlig lukt när de först packas upp. Rulla ut och lufta din matta i 2-3 dagar före användning. Rengör med fuktig trasa med kallt vatten och milt rengöringsmedel. Mattan kan blekna och bli skör och oanvändbar om den utsätts för solen under långa perioder. Vi rekommenderar att du förvarar din matta i en mattpåse när den inte används.