Yogamatta PROLite Black Sage - Manduka

899 kr

- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Mandukas PROLite Mat är som PRO men lite tunnare och därför också lättare. Har varit omtalad som en av marknadens bästa mattor i många många år. Den blir bara bättre med flitigare användning och hela PRO-serien har livstids garanti! Viktigt att veta är att den behöver "yogas in" för att få bra grepp. Läs mer om detta längre ner på sidan.

Precis som dina favoritjeans eller ett par skor så behöver mattan en inkörningsperiod för att den ska bli riktigt bra, och som Du vill ha den. Räkna med ca 3 månaders daglig användning innan greppet blir som du önskar, sedan håller det i många år framöver. Om du vill snabba upp den processen något så rekommenderar vi att du ser på videoklippet nedanför där Manduka visar "saltmetoden". Manduka rekommenderar alltid saltmetoden, men vi har blivit tipsade om att det fungerar bra att använda riktigt varmt vatten och mild såpa.

Saltmetoden:

  • Lägg mattan ute i solen i minst en timme (inget måste, men det brukar göra att saltprocessen blir extra bra)
  • Ta en riktigt mängd med grovt havssalt, strö ut det på mattan, skrubba in det med händerna (använd handskar om det behövs)
  • Låt saltet ligga kvar och verka i 24 timmar, under denna tid kan du med fördel skrubba in saltet med händerna 1-2 gånger till
  • Ta en skål med varmt vatten och en ren trasa för att torka bort alla saltrester