Stor utförsäljning!

Yogaolja "Mama Forest" - Souli Collective

339 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Den magiska Yogaoljan Mama Forest från Souli Collective ger dig en våg av grundande och helande energier från naturen. När livet går lite för snabbt, låt doften och de magiska egenskaperna ge dig & din energikropp ett lugn. Låt känslan av att du ligger ner, omringad av en lummig syrerik skog en ljummen sommarkväll svepa över dig. Mama forest känns som en varm kram av moder jord som viskar i örat “Allt är precis som det ska vara”.

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller. Vart du kan välja själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Blandningen kan hjälpa dig att känna ett lugn, boosta ditt självförtroende, förankra och landa i din inre värld. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Mama Forest står för: Groundedness. Balance. Strength.

 • Namn: Mama Forest
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Tall, sandelträ, enbär, grapefrukt och lagerblad.
 • Kristaller: Clear Quartz, Howlit
 • Doft: Träig, uppfriskande, örtig med en söt touch.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss. 

Mer om Mama Forest

Mama Forest är här för att ge dig ett lugn och flytta fokus från sinnet till ditt hjärta. Blandningen stärker ditt inre lugnet och hjälper dig att ta kontakt och ansluta till det gudomliga.

Utöver att den renar och får sinnet att slappna av, så hjälper Mama Forest till med att stärka och öka din självkänsla. Den kan hjälpa dig att känna dig inspirerad och mer kreativ. En självförtroende boost.

Clear Quartz (bergskristall) är känd för sina kraftfulla helande egenskaper och sin förmåga att absorbera negativ energi av alla slag. Oljan balanserar och vitaliserar dig på en fysiskt, mentalt, emotionell och andlig nivå.

Doften av Mama Forest är som att komma in i en varm grön skog, med solen som kysser ditt ansikte medan du får en syrerik bris med en jordig doft. Med andra ord är doften träig, uppfriskande, örtig med en söt touch.

Mama Forest är din "go to olja" när du känner dig stressad, irriterad, frånkopplad, nervös eller förvirrad. Ta ett djupt andetag. Låt den ljuvliga blandningen ta dig tillbaka till din sanna jag.

Egenskaper

Balans, Självförtroende, Gudomlig koppling, Harmoni, Energi, Läkning, Klarhet, Lugn, Inspiration, Kreativitet , Sinnesro, Glädje, Öppenhet, Rening, Stabilitet, Medkänsla, Fördjupar meditativa tillstånd.

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Jojoba, tall, sandelträ, enbär, grapefrukt, lagerblad, bergskristall och Howlit.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning.
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Använd inom 6 månader efter öppnandet