STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yoga-Kit Stay Grounded XL

1 840 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yoga-Kit Stay Grounded XL är ett kit för dig som vill ha allt det som behövs för en fysisk eller avslappnande stund på mattan men behöver lite mer space för din workout
 
En svart yogamatta med linje i mitten och ikoniska månfaser ingraverade i ytan för att hjälpa dig att hålla kontakten och balansera genom varje övergång. Två yogablock för extra stöd eller som en förlängning av din arm vid utmanande positioner. Snygg ock praktisk väska där allt det viktigaste får plats på väg till yogastudion

Mer om innehållet

Yogamatta Stay Grounded XL Black - Moonchild Yogawear

Den vackra månmattan från Moonchild Yogawear, här i XL-storlek och en sober svart färg kallas. Mattan är både bredare, längre och tjockare med måtten 200 cm x 66 cm och 5 mm tjock.

Materialet i Yogamattan är naturgummi blandat med veganvänligt PU-läder och avslutas med en "grippy" konsistens för att stödja din balans, även genom svettiga sessioner.

Linjen i mitten "alignment" och ikoniska månfaser är ingraverade i ytan för att hjälpa dig att hålla kontakten och balansera genom varje övergång. Mattan är 5 mm och ger skön dämpning för dina höfter och leder.

 • Naturgummi + veganvänlig PU-läder
 • Fri från PVC och skadliga ämnen
 • Ikoniska månfaser ingraverade
 • Bra grepp även under svettig träning såsom Hot Yoga
 • 5 mm vaddering för höfter, knän och golvpositioner
 • Lätt och hållbar (2,4 kg)
 • Storlek: 200 x 66cm x 5mm

Yogamattor i gummi är 99% latexfria och säkra för de flesta med latexöverkänslighet. Vid allvarlig allergi rekommenderas inte kontakt med mattan.

Socialt ansvar

Moonchild Yoga Wear arbetar med "Women for Women International" för att stödja kvinnliga överlevande från kriget. De hjälper dem bygga upp sina liv genom ett 12-månaders träningsprogram som hjälper dem att starta egen verksamhet.

Skötsel: Torka mattan med en lätt fuktad trasa efter varje användning. Undvik oljor och hudkrämer, då kan göra mattan hal och lämna fläckar på mattan. Även hudens naturliga fetter kan lämna spår efter sig, men dessa kommer med tiden att suddas ut.

Låt din yogamatta torka:

Torka av den med en fuktig trasa och låt alltid din Moonchild-matta torka innan du rullar ihop den. På väg hem direkt från din yogaklass? Inga problem, bara rulla ihop den, ta med den hem och rulla ut så fort du kan. Torka då av med en fuktig trasa och låt torka.

Rengör din Moonchild Yoga Mat när det är nödvändigt:

Rengör mattan försiktigt och bara när det behövs. Använd en liten droppe diskmedel utspädd med mycket vatten och torka av den försiktigt med en mjuk svamp eller trasa som är fuktig, men inte genomblöt. Vi rekommenderar att du gör detta endast efter var 8-10:e användning. Om du regelbundet tränar under svettiga förhållanden kanske du vill rengöra din matta oftare, men kom ihåg att även om våra planet-friendly Moonchild-mattor är anmärkningsvärt hållbara för yogaträning så kommer överrengöring eller användning av slipande/grova produkter att slita ut alla material snabbare.

Din yogamatta är miljövänlig:

Undvik att förvara din matta i direkt solljus under långa perioder. Din matta är, mycket viktigt, biologiskt nedbrytbar och därför kan långvarig exponering för solen bryta ner den snabbare. Men oroa dig inte, våra mattor är OK med lite sol.

När du rullar din yogamatta:

När du lägger undan din matta, låt den alltid torka och rulla den sedan med ovansidan (den släta färgade sidan, med månfastrycket) på utsidan. Den är designad för att rullas på det här sättet, och det kommer att hjälpa till att se till att din Moonchild-matta rullar ut snyggt och platt varje gång du använder den för din träning.

På grund av de absorberande (och hygieniska) materialen vi använder är det så att din huds naturliga oljor kan lämna märken eller fläcka mattans yta. Försök att undvika att öva på mattan med nyapplicerade oljiga krämer eller kroppsoljor etc. då dessa kan fläcka mattan ännu mer. Den goda nyheten är att dessa typer av märken ofta kommer att blekna gradvis med tiden eller efter rengöring som föreslagits ovan. Men totalt sett hoppas vi att du kommer att vara stolt över din mattas "minnen" från alla dessa timmars träning.

Yogablock Ivy - Moonchild Yoga Wear

Lättviktig yogakloss som är mjuk och behaglig med sina sneda kanter. Tillverkat av minst 55% av återvunnet EVA skum. Mycket slitstarkt material och hög densitet för stabilt stöd. Vacker blå/grön färg och texten Moonchild på ena sidan

 • Färg: Ivy (Blå/grön)
 • Mått: 23 x 15 x 10cm.
 • Skötsel: Torka av med en fuktig trasa

Yogaväska Black - Love Generation

Yogaväskan Ivory White från Love Generation är en riktigt snygg och rejäl väska i kraftig bomullscanvas. Den är rymlig och passar även större mattor som är upp till 66cm breda. Den har en dragkedja längs med hela väskan som gör det lätt att få mattan in och ut ur väskan. 

Yogaväskan har också en ficka med dragkedja på utsidan där du kan förvara mindre föremål. Rejäla bärremmar att ha över ena axeln eller bära i handen.

 • Färg: Black (svart)
 • Material: Bomullscanvas på utsidan, mjukt bomullsfoder på insidan
 • Storlek: 66cm lång x 17cm vid 20cm hög
 • Utvändig ficka: ca 15x18cm
 • Vikt: 0,4kg
 • Volym: 20 liter

Skötsel: Går att tvätta i 30 grader med liknande färger men tvätta mer sällan i maskin och istället behandla enbart fläckar förlänger livslängden på väskan.