Spirituell julshop!

The Essential kit

595 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Essential kit är perfekt mix för dig som vill åtnjuta kraften från dina eteriska oljor hela dagen. Vi har samlat 3 st storfavoriter som du kombinerar med att vackert stenarmband med Indisk agat och Lava stenar.
Droppa din favoritolja för dagen på armbandets  lavastenar och kom i rätt stämning för dagens äventyr.

Mer om innehållet

Stenarmband Indian agat till aromaterapi - Soul Factory

Armband med stenarna Indian agat och lavasten. Stenen Indian agat är ett utmärkt hjälpmedel för meditation och en kraftfull helande sten. Indisk agat ger fysisk styrka och känslomässig säkerhet.
Tre svarta lavastenar där du kan applicera eterisk olja för att ge dig den känslan du önskar och kan bära med dig under dagen. Det finns 2 silvriga detaljer som gör armbandet extra speciellt och vackert.

Ca omkrets 18cm

Eterisk olja Tea Tree Organic - Tisserand Aromatherapy

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. Tea Tree oljan hjälper till med djuprening och uppfräschning av huden. Kanske en av de mest kända växtbaserade behandlingarna i hela världen, tea tree är idealiskt för att lugna och läka en mängd åkommor. På grund av dess mirakulösa förmågor är en flaska tea tree-olja mycket användbart i varje familjs medicinskåp. Denna olja kommer i en praktisk liten flaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. 

 • Innehåller: 100% Melaleuca alternifolia (tea tree) bladolja
 • Egenskaper: Rengöring och lugnar
 • Arom: Vass, fräsch & örtig doft
 • Passar ihop med: Rosmarin, citron, eukalyptus & lavendel
 • Innehåller: 9 ml 


Eterisk olja Bergamott Organic - Tisserand Aromatherapy

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. En droppe av denna fantastiska Bergamott kommer att lysa upp din dag och tillföra härlig energi. Har en otroligt fantastisk uppfriskande och stark sötare doft av citrus. Aromen från Bergamott kommer från bitter apelsinens fruktiga skal och har används som en som doftextrakt i flera århundrade. Denna olja kommer i en praktisk liten flaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. Oljan piggar upp och får dig återigen på gott humör! 

 • Innehåller: 100% Citrus aurantium bergamia (bergamott) skalolja
 • Egenskaper: Piggar upp och tillför härlig energi till kroppen
 • Arom: Sötare citrus doft
 • Passar ihop med: Frankincense, Geranium & Citrongräs
 • Innehåller: 9 ml 


Eterisk olja Eucalypus Organic - Tisserand Aromatherapy

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. Fantastiska Eukalyptusoljan är framställd genom ångdestillation av de blå/gröna bladen från växterna. Den hjälper till att öppna upp sinnet och kroppen. Väldigt bra för trånga andningsvägar och underlättar vid hosta. Känns bra för ömma och trötta muskler.

 • Innehåller: 100% Eucalyptus globulus (eukalyptus) bladolja
 • Egenskaper: Hjälper till att rensa trånga andningsvägar, hosta och till trötta/ömma muskler. Sätter igång blodscirkulation
 • Arom: Skarp, uppfriskande.
 • Passar ihop med: Grapefrukt, pepparmint & rosmarin
 • Innehåller: 9 ml 


Läs mer om den eteriska oljans användningsområden nedan: 

Massage: Använd 5 droppar av oljan och blanda in den med annan olja ex. kokosolja som är perfekt att använda till massage då oljans små molekyler lätt sjunker in i huden. Bidrar dessutom till att göra strukturen i bindväven stark och smidig.

Meditation eller Yoga: Välj ut en olja som passar den sinnesstämning du vill uppnå. Ta lite av oljeblandningen i ena handen, gnugga handflatorna mot varandra, öppna upp händerna mot ansiktet och andas in de härliga dofterna.

Bad: Tillför 4-6 droppar av den eteriska oljan i 20 ml vatten. Tillför sedan hela blandningen av eterisk olja och vatten till badet!  Unna dig en stund för dig själv och avnjut ett avkopplande varmt bad.  

Ångare: Tillsätt 6-8 droppar av oljan till din brännare eller ångare och njut av den härliga arom som oljan avger.  

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon, sprucken hud eller sår. Tänk på att testa dig fram och använd hellre en liten mängd i början för att se hur din hud reagerar. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras bäst på en sval och torr plats. Om du applicerar i en massageblandning, vänta 12 timmar innan du utsätter huden för starkt UV-ljus eller solljus.