Wow! Massor av nyheter!

Orakelkort The Crystal Spirits Oracle

260 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

I The Crystal Spirits Oracle utforskar den internationellt kända andliga läraren Colette Baron-Reid den unika essensen och egenskaperna hos 58 kristaller, med fantastisk konst av Jena DellaGrottaglia och kristallernas budskap kommer du att lära dig hur du får kontakt med gudomlig vägledning och anpassar dig till universums medvetande så att du kan ta kontroll över ditt öde.

Legender om kristallers helande kraft har levt vidare i årtusenden, med berättelser som gått bland forntida healers, medicinmän och -kvinnor och shamaner. Varje kristall är en gåva från Moder Jord, som erbjuder en återgång till balans och välbefinnande genom sin stabiliserande energi.

  • Innehåller 58st orakelkort (på engelska)
  • Medföljande guidebok , 221 sidor (text på engelska)
  • Skapade av Colette Baron-Reid
  • Illustrerade av: Jena DellaGrottaglia
  • Storlek på korten: ca 857 x 127 mm

Ny på orakelkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

Om författaren:

Colette Baron-Reid. Jag har många titlar: orakel, transformationscoach, medium, intuitiv rådgivare, andlig rådgivare, TV-värd, bästsäljande författare, skivartist, entreprenör, motorcykelentusiast, fru och (kanske viktigast) hundmamma till tre Pomeranians, mina älskade lurviga följeslagare .

Jag har arbetat som en professionell intuitiv i över 30 år och gett vägledning till över 50 000 personer som har sökt mig från 29 olika länder. Jag har blivit välsignad med inbjudningar att vara värd för mina egna radio- och TV-program och att medverka i program som Dr. Phil, Oprah & Friends, The Today Show och många andra.

Är jag perfekt? Ett totalt geni? Någon form av övermänsklig kändis? ha! Nej. Jag är precis som du: vacker, bristfällig, full av komplexa längtan och begär. Jag har arbetat hårt för att skapa livet och karriären som jag tycker om just nu, men jag kan inte ta full ära för min framgång – det var definitivt ett samarbete med Spirit! Och naturligtvis var vägen inte alltid jämn och fridfull.