Wow! Massor av nyheter!

Orakelkort Law of Positivism Healing Oracle - Shereen Öberg

225 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Upptäck hur du kan locka till dig positivitet, helande och goda vibbar i ditt liv med denna inspirerande orakelkortlek med 50 kort som innehåller upplysande, upplyftande illustrationer.

Shereen Öberg kvinnan bakom Law of Positivism Healing orakelkort, kom till Sverige som 1-åring tillsammans med sina kurdiska föräldrar. Hon har gjort det till sitt syfte att sprida positivitet, verka som en länk mellan öst och väst och låta världen få ta del av de okända och kraftfulla symbolerna från hennes ursprung.

Shereen Öberg och konstnären Lori Menna har samarbetat för att hjälpa dig att hitta och börja din resa mot läkning genom att höja din medvetenhet samtidigt som du låser upp ditt undermedvetna
De fantastiska illustrationerna och den insiktsfulla guideboken visar dig att vi består av många lager. När vi hittar balans i en av dessa delar av oss själva kan vi balansera resten av vårt system. Tekniker, tips och strategier finns med i guideboken, tillsammans med stärkande budskap och vägledning.

  • Mental läkning
  • Känslomässig läkning
  • Balansering av energi.
  • Andlig healing
  • Fysisk healing

Ta reda på hur du läker såren från ett tidigare liv, använd meditation och andningsövningar för att höja din positiva vibration och släppa rädslor, oro och negativa känslor för att nå ett tillstånd av inre tacksamhet, frid och överflöd

  • 50st underbart illustrerade kort
  • Text av Shereen Öberg (text på engelska)
  • Illustrerad av Lori Menna
  • Storlek på korten ca 9 x 12,5 cm


Mer om författaren:

Shereen Öberg, författare och skapare av The Law Of Positivism, Shereen är yoga- och meditationslärare, reikiutövare, snart akupunktör och utövare av kinesisk medicin. Hon har arbetat med kanalisering, healing och andligt uppvaknande i många år nu vid sidan av att ha en kandidatexamen i företagsekonomi och studera omvårdnadsvetenskap. Hon är på ett uppdrag att hjälpa andra på deras andliga väg och resa mot läkning.

Genom Shereens väletablerade filosofi Law of Positivism, som har sina rötter i hennes yogiska, meditativa och österländska filosofiska bakgrund, kommer hon att visa att djup läkning och transformation kommer från att uppmärksamma tidigare sår och trauman för att verkligen komma till rätta med vilka vi är och hitta den ultimata självkärleken och acceptansen

Shereen Öberg har även släppt en bok. The Law of Positivism. I boken gör hon en djupdykning i hur vi kan skapa mer positivitet i våra liv, släppa rädslor, oro och negativa känslor för att höja vår vibration och nå ett tillstånd av inre tacksamhet och överflöd.