GÅVA! 7 kristaller idag!*

Skissbok Ädelsten i konstläder - Papaya

375 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Få utlopp för din kreativitet och inspirerande tankar i Papayas otroligt vackra skissbok. Skapad av en konstnär till en annan. Skaparglädjen strålar ut från dess sidor och det finns plats för dina akvareller teckningar och texter som du vill minnas.
"PAPAYAs ädelstensskissbok är illustrerad med ljusrosa kristaller, flödande bläckpenseldrag och skira pressade blommor. Ett slitstarkt bokomslag i konstläder och en mängd olika pappersalternativ välkomnar din kreativa frihet. hem till en plats där du kan förvara dina heligaste illustrationer och ord, dikter och konst för ett minne som kommer att stå emot tidens tand"

  • Bokomslag: Konstläder med metalliska koppardetaljer 
  • Mix av återvunnet papper för akvarell och skisser och skrivpapper
  • Vacker sidmarkör i satin. elastisk omtag och förgylld kant 
  • Dubbelsidig med unika fullfärgsillustrationer 
  • Perfekt storlek för att bära i handväska, ryggsäck eller portfölj 
  • 160 sidor mjukt, tjockt premium papper
  • Mått: 20,3 x 15,2 x 2,3 cm
  • Vikt: 476 g

Hälsning från Papaya


Hej älsklingar!  Jag heter Anahata, och jag är konstnären och en av grundarna av PAPAYA. Min mamma, Gina och jag startade vår passionsbaserade verksamhet tillsammans 2003 med bara 20 handglittrande gratulationskort. Vi började använda bitar av mina personliga skissböcker, konstdagböcker, målningar och design för att dela det som har blivit vår signaturestetik och vuxit fram under årtiondena till specialsamlingar av brevpapper, livsstil och rökelse.
Vi firar platsen där vackra och gryniga möts....där blommor, ansikten, själ och bläck flyter samman. Jag tror på att arbeta från impuls till impuls och svara på en intuitiv kreativ process som kan ses och kännas i PAPAYA-kollektionerna