GÅVA! 7 kristaller idag!*

Pure Love Kit - bok, ljus, kristall, yogaolja

799 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Pure Love Kit är underbar för dig som söker den perfekta kärleks presenten. Här får du magiska droppar i form av yogaolja, ljuvt doftande massageljus, en kraftfull kristall Golden healer och "I am pure love", en helt ljuvlig bok med positiva affirmationstexter som du kan använda för reflektion och eftertanke.

Läs mer om innehållet nedanför

Bok "I am Pure Love" av Elisabeth Dammyr

Boken "I am Pure Love" av Elisabeth Dammyr är en helt ljuvlig bok med positiva affirmationstexter som du kan använda för reflektion och eftertanke. Den innehåller 52 olika texter som handlar om olika positiva mänskliga egenskaper och känslor, alla lika viktiga och värdefulla för din personliga utveckling.

 • 52 texter för reflektion
 • Positiva Affirmationstexter 
 • Hjälper dig att få positiva rutiner i din vardag

Författaren Elisabeth Dammyr är livs- och karriärcoach och föreläsare inom personlig utveckling. Här är hennes tips för hur du använder boken:

Välj texterna som känns relevanta för dig i den situation du just nu befinner dig i, eller läs dem från början till slut – en för varje vecka på året. Det är bara du som har ansvar för dig och ditt liv. Gör dig därför medveten om vem du är, vad du behöver och vad du vill. Gör val som passar dig och gläd dig åt ett underbart liv där du möter dig själv och andra med kärlek

Yogaolja "Hold Me" - Souli Collective

Den magiska Yogaoljan Hold Me från Souli Collective ger dig både harmoni, glädje och kraft samtidigt. Ger en boost i motivation, ett verkligt lyft för din energi. En kraftfull känsla av förnyelse som höjer din självkänsla, öppenhet, självförtroende och styrka. 

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller i vacker glasfalska med pipett som ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna.

Hold Me ger näring till din själ med en blandning som både balanserar & lyfter upp dig. Patchouli, Jasmine och Apelsin ger dig en härlig optimism, känsla av tillfredsställelse och acceptans. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Hold Me står för: Comfort. Acceptance. Uplifting.

 • Namn: Hold Me
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Patchouli, Jasmine, Vanilj och Apelsin.
 • Kristaller: Karneol, Malakit
 • Doft: Varm och söt med citrustoner. Jordnära och uppfriskande doft, både träig och blommig. Mjuk & söt med en aning exotiska kryddor.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Qui     ⭐⭐⭐⭐⭐

"Min favoritolja. Den "håller om" när man som bäst behöver."

Golden Healer kristall tumlad Medium

Kristall Golden Healer. Egenskaper och betydelse

Golden healer är en högt vibrerande kristall som hjälper dig att läka, för precis som namnet säger så är den en healer. Den ger ljus, både till själva livet och den kan även belysa vissa situationer vilket hjälper dig att reflektera över. En golden healer lugnar själen och rensar dåliga energier runt dig.

En golden healer passar extra bra till dig som vill ge läkande kraft inte bara till själen utan även till hjärtat. 

 • Namn: Golden Healer
 • Modell: Tumlad/trumlad
 • Färg: Ljusgul/orange/ljusbrun
 • Storlek: ca 20-35mm
 • Vikt: ca 20-40g
 • Pris per styck

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Massage/doftljus "For that special one" - Kraam by Anilla

Perfekta doft och massageljuset till en speciell vän.

Doft: Bubbel & Rosa Grapefrukt. 
Bubblande bubbel, syrlig grapefrukt och söta plommon skapar en sofistikerad doft som älskas av många.
Text: For that special one.
Färg på etiketten: Honey mustard.

Mysigt doftljus bästa presenten till din vän eller till dig själv. Du kan även använda oljan för att massera eller smörja in torra delar på din kropp. Perfekt tex till nagelband, armbågar och hälar. Eller låt någon massera dina axlar, så skönt ! Oljan är rik på mjukgörande E-vitaminer.

Ett härligt doftljus passar in överallt som tex badrum, sovrum eller hallen. Detta är ett doftljus av hög kvalitet som dessutom är veganskt,  miljövänligt och bara innehåller naturliga ingredienser. Att kunna njuta av ett doftljus är en vardagslyx som alla borde unna sig. Ljuset brinner i ca 45 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.

Hur det där med massageoljan fungerar ?
Det är enkelt. Tänd veken och låt lite olja samlas (det tar ca 15 min) och sen bara doppa fingret.  Du behöver inte vara rädd för att bränna dig och oljan förblir flytande på fingertoppen så att den lätt kan masseras in i huden. Du kan tända och släcka ljuset hur många gånger som helst.
Andas in doften från ljuset, känn värmen från oljan, slappna av och njut.....

Ljuset innehåller endast 3 saker
Två olika sorters olja: soja vax och rapsolja. Oljorna är tillverkade i EU och inte testade på djur.
Soja vax är certifierad Eco Soya 100% vegetabilisk, fri från petroleum, paraffin och bivax. Rapsoljan kommer från EU och därmed etisk tillverkad.
Den tredje ingrediensen är några droppar doftolja som blandas in i hela ljusmassan ( inte bara sprayad på ytan) och doftar därmed gott ända ner till sista brinn timmen.
Veken består av obehandlad bomull.
Doftljuset kommer i ett livsmedelsgodkänt glas som är 50% återvunnet. Diska gärna ut det när det är tomt och använd som dricksglas eller små dessertskålar. Glasets diameter är 7 cm och höjden är 8.5 cm
Lådan som ljuset kommer i är av 100% återvunnet papper. Den lilla vekes hållaren i metall plockar du lätt bort och återvinner bland metall sopor.

Ljuset innehåller alltså INTE: konserveringsmedel, färgämnen, mineraloljor,parabener, ftalater, petroleum, animaliska ämnen, paraffin eller stearin