IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Yogaolja "Hold Me" - Souli Collective

349 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Den magiska Yogaoljan Hold Me från Souli Collective ger dig både harmoni, glädje och kraft samtidigt. Ger en boost i motivation, ett verkligt lyft för din energi. En kraftfull känsla av förnyelse som höjer din självkänsla, öppenhet, självförtroende och styrka. 

En ljuvlig 10ml blandning av högkvalitativa eteriska oljor, ekologiskt kallpressad basolja och kraftfulla kristaller. Vart du kan välja själv om du önskar få din olja med en roller eller pipett.

Hold Me ger näring till din själ med en blandning som både balanserar & lyfter upp dig. Patchouli, Jasmine och Apelsin ger dig en härlig optimism, känsla av tillfredsställelse och acceptans. Läs mer om alla egenskaper och hur du använder oljan längre ner på sidan.

Handgjorda i Sverige, med kärlek och själ. Hold Me står för: Comfort. Acceptance. Uplifting.

 • Namn: Hold Me
 • Basolja: Ekologisk kallpressad jojobaolja
 • Eteriska Oljor: Patchouli, Jasmine, Vanilj och Apelsin.
 • Kristaller: Karneol, Malakit
 • Doft: Varm och söt med citrustoner. Jordnära och uppfriskande doft, både träig och blommig. Mjuk & söt med en aning exotiska kryddor.
 • Förpackning: 10ml oljeblandning i en glasflaska
 • Välj mellan pipett eller roller
 • Tillverkade för hand i Sverige

Pipett eller Roller?

Här är det helt enkelt upp till dig. Skillnaden är att du får ut mindre mängd olja med rollern, medan du med pipetten kan välja mängden genom att klämma i gummitoppen för att kontrollera mängden droppar.

Roller: Perfekt att ha på språng i din jacka eller väska, eftersom det inte finns någon risk för läckage. Den är enkel att applicera och du behöver inte använda båda händerna för att sprida ut oljan. Perfekt för bussresan, på din arbetsplats, on the go mm.

Pipett: Det ger en lyxig känsla när du själv applicerar dropparna. Du kan se dropparna och känna doften medan du applicerar oljan. Det är även en fin inredningsdetalj för ditt hem. Perfekt att ha bredvid din säng eller vid din meditationsplats. 

Du kan också ha pipetten med dig men! Pipetten är mindre spillsäker med tiden så du behöver ha koll på om den slutar att hålla tätt. Om det händer beror det på att en droppe har kommit in i lockets fästen, vilket gör dem oljiga och det blir svår att hålla tätt. Du kan lösa detta genom att torka av oljan och kontrollera att den sluter helt tätt igen. Trots denna lilla disclaimer så är just pipetten med sin lyxiga känsla en stor favorit hos oss.

Mer om Hold Me

Hold Me vill stärka känslan av tro & tillit till ditt hjärta. En våg av acceptans och lugn som påminner dig om att du är precis där du ska vara. Lita på universum och vägen det har förberett för dig. Blandningen innehåller den stabiliserande stenen Karneol som finns där för att hålla dig när du känner dig lite låg.

En blandning fylld med otroligt upplyftande och inspirerande egenskaper. De hjälper till att rengöra och läka din aura och det är här för att skydda dig. Malakit är en kraftfull skyddssten som öppnar hjärtat och uppmuntrar dig att ta risker.

Hold Me är din "go to olja" när du känner dig ledsen, förlorad, låg, har humörsvängningar, känner skam, är stressad eller förvirrad. Eller när du känner brist på kärlek och intimitet.

Doften är som att ligga på ett fält, under ett vackert apelsinträd, på en varm sommardag. Med andra ord är doften varm och söt med citrustoner. Den är jordnära med en uppfriskande doft som är både träig och blommig. En mjuk och söt doft med en aning exotiska kryddor.

Egenskaper

Upplyftande, Stödjande, Sensuell, Fokus, Återupplivande, Acceptans, Tillit, Balans, Lugnande, Skydd, Visdom, Komfort, Självförståelse, Positiv omvandling, Läkning, Känslomässig värme, Kreativitet, Harmoni, Mod, Lycka, Självkänsla. 

Användningsområden

Använd oljan som du själv föredrar, på huden eller inandning. Eller som vi gillar - kombinera de tillsammans.

På din hud: Applicera en eller två droppar av oljan (eller rulla några cirklar om du väljer rollern) på en av dina pulspunkter såsom handleder, tinning och nacken. 

Inandning: Applicera några droppar oljeblandningen i händerna och andas in. Du kan också lägga till några droppar på en liten bit tyg för inandning.

Innehåll

Jojoba, Patchouli, Jasmine, Vanilj, Apelsin, Karneol & Malakit.

Försiktighetsåtgärder

 • Endast för utvändig användning.
 • Tänk på att alla oljor kan ge fläckar på kläder och annat. Var extra försiktig med olja på/vid din yogamatta.
 • Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.
 • Förvara oljor utom räckhåll för barn.
 • Förvara i rumstemperatur. Får inte frysa.
 • Alla reagerar olika på olika oljor, testa först på en liten yta av huden.
 • Använd ej under graviditet utan läkares inrådan.
 • Ska användas inom 6 månader efter öppnandet