Spirituell julshop!

Awakend Soul Kit - Bok, Palo Santo, Örter

625 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Awakend Soul Kit är underbar för dig som söker en väg till välstånd och helhet som ger dig tillgång till universums rikedom och livets oändliga möjligheter 

Här får du ta del av den framstående bästsäljarförfattaren Deeepak Chopras visdom i boken "Inre Rikedom". Du får magiska droppar i form av en ört tinktur Mantra Palo Santo för rening och sätta en stark intuition.

Läs mer om innehållet nedanför

Bok Inre Rikedom: Finn din väg till själsligt överflöd och välstånd - Deepak Chopra

I boken Inre rikedom beskriver den framstående bästsäljarförfattaren Deepak Chopra en väg till välstånd och helhet som ger oss tillgång till universums rikedom och livets oändliga möjligheter.
Genom att kombinera forna tiders andliga läror och traditionermed den visdom han har uppnått under sina fyra årtionden som förgrundsgestalt inom holistisk hälsa, visar Chopra oss hur vi kan övervinna de upplevelser av rädsla och begränsningar som vi själva skapat, för att uppleva sant välstånd i alla aspekter av våra liv.

Som vägledning i detta inre arbete presenterar han en plan i sju steg tillsammans med meditationer och mindfulness övningar för att hjälpa dig att utveckla känslan av inre rikedom.
Bli din egen förändringsagent och upplev stabilitet, välstånd, insikt, kreativitet, kärlek och sann kraft.

 • Titel: Inre Rikedom - Finn din väg till själsligt överflöd och välstånd
 • Författare: Deepak Chopra
 • Antal sidor: 270
 • Mått: 152 x 215 x 23 mm
 • Utgiven: 2022-07-19
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska

Tinktur Meditate Bliss

Örtfabrikens Meditate är en tinktur på örter för att uppnå ett meditativt tillstånd. För andlighet och intuition. Ta denna tinktur för att öppna ditt sinne och kronchakrat. Använd denna tinktur när du vill sätta en intention, komma djupare i meditationen eller ge styrka åt din ceremoni

Meditate tillhör vår nya serie Blissful Tinctures. Basen är örterna Gotu Kola och Holy Basil. Örternas egenskaper accentueras av Kamomill och Ros. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen.

 • Helig basilika / Tulsi 10ml
 • Gotu Kola 10ml
 • Kamomill 5ml
 • Ros 5ml.
 • Etanol 25-45%
 • Dosering: 10 - 20 droppar max 3 ggr vid behov.
 • 30ml (räcker till ca 20 - 30 doser

Mantra Palo Santo - I channel Life force Energy

Mantra Palo Santo, Hållbart odlad och ekologisk. Positiva mantra bränns in i pinnen för en mer avsiktlig rensning. Här med "I channel life force energy. Health, Vitality & Well-being"

Mantra Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt.