Wow! Massor av nyheter!

Rosenkvarts Pendel

119 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

En underbar pendel med en vacker, dimrosa  rosenkvarts. En pendel är ett kraftfullt verktyg som används för att ansluta till ditt högre Jag. Ställ frågor när du behöver vägledning, förtydliganden eller en ökad medvetenhet kring något speciellt. Läs mer om hur du använder pendeln längre ner på sidan.

Rosenkvarts öppnar ditt hjärta och hjälper dig att föra in lyckan i ditt liv. Den lär dig att släppa taget om saker som står bortom din kontroll samtidigt som den löser upp blockeringar. En förlåtande sten som ger oss trygghet. 

Rosenkvarts hjälper dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer, särskilt den till dig själv. Råa kristaller vibrerar på en högre nivå och sägs därför ge ifrån sig ännu starkare kraft.

 • Namn: Rosenkvarts
 • Modell: Pendel
 • Färg: Dimrosa
 • Storlek: kedjans längd ca 15 cm, kristallen ca 3,5-4cm
 • Vikt: ca 15 g

Hur du använder en Pendel

 1. Använd din intuition för att välja pendeln som är perfekt för dig.
 2. Precis som med vanliga kristaller behöver kristall-pendlar också renas. Använd en salviabunt, palo santo eller lägg den i fönstret i månljus. 
 3. Förbered dina frågor. Pendeln kan bara guida dig  i "ja" eller "nej" frågor. Ha gärna flera frågor att ställa inom samma ämne för att få så mycket insikt och vägledning som möjligt. Och kom ihåg: Pendeln kanske inte alltid kan eller vill visa rätt svar vid just det tillfället. Detta kan visas som en riktningssvängning eller så kan pendeln helt enkelt förbli stilla.
 4. Lär dig hur pendeln rör sig och talar till just dig. Det är viktigt att lära sig vad som är "ja" och vad som är "nej". Hitta en bekväm plats och stilla ditt sinne. Ta några djupa andetag. Håll pendeln i din dominerande hand, mellan tummen och pekfinger. Säg "visa mig ja" och "visa mig nej" och notera hur svaren ser ut. Pendeln kan svänga vertikalt, horisontellt eller i cirkulära rörelser.
 5. För att få igång pendeln kan du ställa frågor du redan vet svaret på. Till exempel, bor jag i staden xxx? Detta kan hjälpa dig att ansluta till pendeln och lära känna dess riktningssvängningar och hur den kommer att kommunicera med dig.
 6. Förbli öppen. Precis som när du mediterar, försök att helt enkelt tillåta pendeln att kommunicera fritt med dig på ditt eget sätt. Ju mer öppen du är för att ta emot, desto lättare kan du och pendeln kommunicera. Kom ihåg att njuta av upplevelsen och lita på din förmåga att connecta. Pendeln är bara ett verktyg som är till för att hjälpa dig att komma närmare din egen intuition. Du har trots allt din egen inre sanning.

Tänk på: Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.